Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Turning Red slippes rett på Disney+

Den nyeste storfilmen fra Disney/Pixar får eksklusiv premiere på Disney+.

Skrevet av / 11.01.22 - 00:01
Turning Red slippes rett på Disney+

Om det er én ting vi trekker med oss av lærdom fra året som nylig var forbi, så er det at koronapandemien (dessverre) vil fortsette å påvirke vår hverdag, også i det nye året.

Med økende omikronsmitte, og vedvarende begrensninger for kulturlivet fortsetter filmselskapene sin “nye” praksis med lansering av filmer rett på strømmetjenester.

Den kommende familiefilmen Turning Red, fra Disney/Pixar, hadde planlagt kinopremiere i mars i år. Nå har Disney besluttet at filmen slippes eksklusivt på Disney+.

 

Premieren blir den 11. mars.

I motsetning til blant annet Black Widow, som ble tilgjengelig på Disney+ (til stort rabalder) son kjøpefilm (såkalt Premier Access) samtidig med kinopremieren, vil Turning Red bli tilgjengelig uten ekstra kostnad for alle Disney+-abonnenter fra dag én av.

Les også Black Widow til Disney+ Disney lanserer nå Marvel-storfilmen rett på Disney+.

Filmen er et oppvekstdrama, sentrert rundt tenåringen Mei Lee (Rosalie Chiang) som har en særdeles overbeskyttende mor. Når Mei Lee så får nok (som ikke er så sjelden…), og lar sinnet ta overhånd, forvandles hun til en rød pelsdott.

Turning Red_2 Turning Red_3 Turning Red_4
<
>
Turning Red (Foto: Walt Disney)

Regien står Domee Shi for.

Turning Red er for øvrig andre Pixarfilmen som Disney velger å slippe gratis rett til sine Disney+-abonnenter. Første filmen ut var Jamie Foxx’ Soul; allerede tilbake i desember 2020.

Vi kan konkludere med at koronapandemien nok for all fremtid har endret filmdistribusjonen. Til det bedre etter vår mening.

Les også Vår nye sjelefrende Nok en gang leverer Pixar en teknisk innertier, akkompagnert av en høyst emosjonell historie.
Turning Red (Foto: Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Premiere til høsten!

Sci-fi-klassiker klar for strømming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar for nok en runde?

En god latter forlenger livet!

Kongen brøler igjen!

De kriminelles herjinger fortsetter i Kingstown

Harry Potter-lydbøker får Dolby Atmos

Se nye trailer fra Holocaust-helvete

Hysterisk ny trailer!

Fortsatt hel-MAX?

Scroll to Top