TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
BLACK WEEK PÅ LB+ - 12 MND 30%!
Nyhet

Turning Red slippes rett på Disney+

Den nyeste storfilmen fra Disney/Pixar får eksklusiv premiere på Disney+.

forfatter
Publisert 11.01.22 - 00:01

Om det er én ting vi trekker med oss av lærdom fra året som nylig var forbi, så er det at koronapandemien (dessverre) vil fortsette å påvirke vår hverdag, også i det nye året.

Med økende omikronsmitte, og vedvarende begrensninger for kulturlivet fortsetter filmselskapene sin «nye» praksis med lansering av filmer rett på strømmetjenester.

Den kommende familiefilmen Turning Red, fra Disney/Pixar, hadde planlagt kinopremiere i mars i år. Nå har Disney besluttet at filmen slippes eksklusivt på Disney+.

https://youtu.be/XdKzUbAiswE

 

Premieren blir den 11. mars.

I motsetning til blant annet Black Widow, som ble tilgjengelig på Disney+ (til stort rabalder) son kjøpefilm (såkalt Premier Access) samtidig med kinopremieren, vil Turning Red bli tilgjengelig uten ekstra kostnad for alle Disney+-abonnenter fra dag én av.

Les også Black Widow til Disney+ Disney lanserer nå Marvel-storfilmen rett på Disney+.

Filmen er et oppvekstdrama, sentrert rundt tenåringen Mei Lee (Rosalie Chiang) som har en særdeles overbeskyttende mor. Når Mei Lee så får nok (som ikke er så sjelden…), og lar sinnet ta overhånd, forvandles hun til en rød pelsdott.

Turning Red_2 Turning Red_3 Turning Red_4
<
>
Turning Red (Foto: Walt Disney)

Regien står Domee Shi for.

Turning Red er for øvrig andre Pixarfilmen som Disney velger å slippe gratis rett til sine Disney+-abonnenter. Første filmen ut var Jamie Foxx’ Soul; allerede tilbake i desember 2020.

Vi kan konkludere med at koronapandemien nok for all fremtid har endret filmdistribusjonen. Til det bedre etter vår mening.

Les også Vår nye sjelefrende Nok en gang leverer Pixar en teknisk innertier, akkompagnert av en høyst emosjonell historie.
Turning Red (Foto: Walt Disney)

Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Den sterkeste sesongen! Med tredje runde av komisosialdramaet Pørni, leverer Steenstrup sin sterkeste sesong.
Norsk røver-folklore! Katastrofefilmer med troll i hovedrollen er sjelden vare. Dog lykkes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har nettopp gitt Mike White klarsignal for en tredjesesong av det dekadente rikmannsdramaet.
Nytt fra Pixar! Kunstnerne i Disney/Pixar er på trappene med en ny animasjonsfilm. Nå er den første teaseren sluppet.
Huawei: Slik unngår du HBO's blokkering Huawei bekrefter problemer med streamingtjeneste, men foreslår en løsning.
Følg Lyd & Bilde