TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ny Marvel-trailer: Moon Knight

Disney+ lanserer i dag traileren til den kommende actionserien fra Marvel-universet.

forfatter
Publisert 18.01.22 - 10:24

Etter at Walt Disney kjøpte Marvel-studioet har lanseringene av nye filmer kommet tett som hagl. Og etter at Disney+ ble lansert har det samme vært tilfellet med TV-serier fra MCU-universet.

Det er ikke mer enn knappe to måneder siden vi kunne se Jeremy Renner i sin første Marvel-hovedrolle, i Hawkeye. Nå er det kort tid igjen til neste Marvel-serie slippes på Disney+.

Les også God jul fra Marvel Hawkeye får sin første hovedrolle – i en ufarlig julehistorie á la Marvel.

Se den nye Marvel-traileren til live action-serien Moon Knight:

https://youtu.be/x7Krla_UxRg

 

Den nye serien følger hverdagsmannen Steven Grant (Oscar Isaac, Star Wars). Steven har en enkel jobb i en gavebutikk, men plages av gjentagende blackouts og minner fra et annet liv.

Steven oppdager at han har dissosiativ identitetsforstyrrelse (multiple personligheter) og deler kropp med leiesoldaten Marc Spector.

Mens fiendene til Steven/Marcs samles mot dem, må de navigere i sine komplekse identiteter mens de kastes inn i et dødelig mysterium blant Egypts mektige guder!

Moon Knight 5 Moon Knight 4
<
>
Moon Knight, säsong 1 (Foto: Walt Disney)

I tillegg til Isaac får vi se Ethan Hawke, May Calamawy og Gaspard Ulliel i ledende roller. Serien er regissert av Mohamed Diab, Justin Benson og Aaron Moorhead, mens Jeremy Slater står for manuskriptet.

Sesong 1 av Moon Knight lanseres, eksklusivt, på Disney+ den 30. mars.

Moon Knight 3
Moon Knight, sesong 1 (Foto: Walt Disney)

Følgende filmer/serier ligger nå på Marvel-tidslinjen, med disse premieredatoene:

  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness (25. mars 2022)
  • Moon Knight (30. mars)
  • Thor: Love and Thunder (6. mai 2022)
  • Black Panther: Wakanda Forever (8. juli 2022)
  • She Hulk (medio 2022)
  • Ms. Marvel (medio 2022)
  • The Marvels (11. november 2022)
  • Secret Invasion (senhøsten 2022)
  • The Guardians of the Galaxy Holiday Special (desember 2022)
  • Ant-Man and The Wasp: Quantumania (17. februar 2023)
  • Guardians of the Galaxy, Vol. 3 (5. mai 2023)

Så blir det interessant å se fremover hvor mange av Marvel-filmene som vil slippes rett-på-Disney+; og det selv post korona.

Les også Black Widow til Disney+ Disney lanserer nå Marvel-storfilmen rett på Disney+.

NB! Du kan lese anmeldelse av samtlige av Marvel-filmene her!

Moon Knight 2
Moon Knight, sesong 1 (Foto: Walt Disney)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Er den, ekspanderte, fjerdesesongen noe bra? Få serier har vist en større utviklingskurve enn Stranger Things – til glede for de fleste, men sikkert også til forargelse for noen.
Komihavari fra Wilson! Nei, Rebel Wilson er ingen karakterskuespiller – men hun er, dessverre, heller ikke det spor morsom.
Maverick vender (endelig!) tilbake Kun seks dager igjen til Maverick flyr igjen - i Top Gun 2.
Marvel-heltene kommer hjem Alle de originale Marvel-seriene, opprinnelig produsert av Netflix, er nå forsvunnet fra strømmetjenesten.
Svensk Prime Video-serie! Endelig tar Prime video grep, og satser på lokalprodusert innhold.
Spenningsthriller fra Midtøsten holder koken Mossads intrikate skyggekrig mot erkefienden byr fortsatt på en av de absolutt bedre spionseriene.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend