TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Straks klart for hi-fi-fest i München

Den største og viktigste messen for alle hi-fi interesserte går av stabelen 19.-22. mai. Lyd & Bilde er selvfølgelig på plass!

forfatter
Publisert 16.05.22 - 11:44

Den tradisjonsrike High End-messen i München – vårens vakreste eventyr for oss audiofile – kan endelig åpne dørene igjen, etter å ha vært avlyst to år på rad. Hit kommer noen av verdens viktigste high-end produsenter for å presentere sine mest ekstravagante lydkreasjoner. Ofte med en tilsvarende ekstravagant prislapp – men det finnes som regel noen interessante godbiter for oss «vanlige» hi-fi interesserte også!

HE22Logo date

München High End 2022

Årets messe finner som vanlig sted på MOC-senteret i München, og har velkjente navn som Audiovector, Audio Research, Dali, Devialet, McIntosh, Naim og Focal, samt mange flere på utstillerlisten.

HighEnd 2019 colours HighEnd 2019 loudspeaker1 HighEnd 2019 vinyl HighEnd 2019 bugatti HighEnd 2019 hr 1020
<
>
Fra den forrige High End messen i 2019. (Foto: High End Society)

Blant de besøkende vil vi finne en mengde forhandlere, hardbarkede entusiaster såvel som hi-fi presse. Deriblant Lyd & Bilde, som selvfølgelig kommer til å rapportere om det vi får høre og se.

Redaksjonen er tilstede i München fra 19. mai. Siden messen var stengt både i fjor og året før, er det nok mange entusiaster som er sulteforede på eksotiske high-end nyheter. Så følg med på sidene de nærmeste dagene for mer high-end hi-fi stoff!

Les også Farvel, Onkyo! Kommentar: Et av de store gamle trærne i hi-fi-skogen har falt. Uten en lyd.
onkyo logo2 2
Les også Den beste trådløse vi har hørt KEFs trådløse, gulvstående LS60 Wireless, er intet mindre enn brilliant.
LS60 Wireless landscape Royal Blue
Les også Helt vanvittig rått fra KEF Jeg blåser i om det er rock eller klassisk du lytter til. Disse høyttalerne av en annen verden fillerister kroppen din, mens ørene får den fineste massasje.
KEF Blade One Meta SPREAD WEB
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud prisguiden
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Hold styr på helsa Nå slipper du å bestille legetime for en enkel helseundersøkelse
Smarteste kjøleskapet vi har sett Hva med et kjøleskap som forteller deg at snart må grønnsakene kastes?
Bybil på strøm City Transformer skal bli et billigere alternativ til mobil transport
Radioen som aldri går tom for strøm Solceller og sveiv sørger for strøm til batteriet.
En TV du kan se på - og gjennom En TV med utsikt til omverdenen?
Følg Lyd & Bilde