IFA 2021: Back to Business

Med slagordet Tech is Back lover den tyske forbrugerelektronikkmessen, at IFA 2021 vil finne sted mellom 3. og 7. september 2021.
forfatter

Verdens største messe for forbrukerelektronikk, IFA, som foregår hver sensommer i Berlin, måtte nøye seg med et ekstremt nedskalert og delvis digitalt arrangement i 2020.

Men i 2021 er IFA tilbake i sin tradisjonelle form i messehallene ved Funkturm i Berlin, lover arrangørene i en pressemelding.

Vi er overveldet av den ekstremt store støtten fra våre partnere, som beviser bransjens store interessse i å presentere deres innovasjoner for IFAs globale mediepartnere live i Berlin,” sier Jens Heithecker, IFA Executive Director, i en pressemelding.

En rekke utstillere har dermed allerede forsikret at de vil være på plass til september, når dørene etter planen åpnes for den fysiske messen i perioden 3. til 7. september 2021.

Det dreier seg bl.a. om Blaupunkt, Hama, Miele, Schneider Electric og TP-Link.

IFA er dette årets innovasjonsmesse. Teknologiske innovasjoner er denne messens magnet: Vi har bruk for dem, spesielt i usikre tider. Det gjelder nå å bli sterkere, mer konkurransedyktige og mer effektive. Derfor ser vi frem til å fysisk møte våre kunder og partnere igjen i år i Berlin,” sier Bernd Rützler, Executive Vice President Corporate Market & Brand Management, fra selskapet Alfred Kärcher SE & Co. KG.

Pressemeldingen fra IFA forteller likevel ikke noe om hvorvidt de største selskapene i bransjen – som LG, Panasonic, Samsung og Sony – planlegger å delta på årets messe.

Annonse

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også