Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

IFA 2021: Back to Business

Med slagordet Tech is Back lover den tyske forbrugerelektronikkmessen, at IFA 2021 vil finne sted mellom 3. og 7. september 2021.

Verdens største messe for forbrukerelektronikk, IFA, som foregår hver sensommer i Berlin, måtte nøye seg med et ekstremt nedskalert og delvis digitalt arrangement i 2020.

Men i 2021 er IFA tilbake i sin tradisjonelle form i messehallene ved Funkturm i Berlin, lover arrangørene i en pressemelding.

«Vi er overveldet av den ekstremt store støtten fra våre partnere, som beviser bransjens store interessse i å presentere deres innovasjoner for IFAs globale mediepartnere live i Berlin,» sier Jens Heithecker, IFA Executive Director, i en pressemelding.

En rekke utstillere har dermed allerede forsikret at de vil være på plass til september, når dørene etter planen åpnes for den fysiske messen i perioden 3. til 7. september 2021.

Annonse

Det dreier seg bl.a. om Blaupunkt, Hama, Miele, Schneider Electric og TP-Link.

«IFA er dette årets innovasjonsmesse. Teknologiske innovasjoner er denne messens magnet: Vi har bruk for dem, spesielt i usikre tider. Det gjelder nå å bli sterkere, mer konkurransedyktige og mer effektive. Derfor ser vi frem til å fysisk møte våre kunder og partnere igjen i år i Berlin,» sier Bernd Rützler, Executive Vice President Corporate Market & Brand Management, fra selskapet Alfred Kärcher SE & Co. KG.

Annonse

Pressemeldingen fra IFA forteller likevel ikke noe om hvorvidt de største selskapene i bransjen – som LG, Panasonic, Samsung og Sony – planlegger å delta på årets messe.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?
forfatter

(f. 1973): Strategisjef og journalist. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.