Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

«Uknuselig» pansermobil

CAT har lansert en ny robust smartmobil med 4G/LTE.

Skrevet av / 09.09.14 - 13:23
«Uknuselig» pansermobil

Med Android versjon 4.4 KitKat, 4,7 tommers skjerm med 720p HD-oppløsning, 1,2 GHz quad-core prosessor og 8 GB lagringsplass, som kan utvides via microSD-kort er CAT S50 en smartmobil med fornuftige spesifikasjoner. Ikke noe prangende, men en god mobil i mellomklassen.

Men det spesielle ved S50 er at den nærmest er umulig å ødelegge!

DSC01353

Vi har tidligere testet CAT B15Q, som vi ga fem stjerner og roste for sin robusthet kombinert med en fornuftig hastighet, men B15Q måtte nøye seg med 3G-teknologi og var altså ikke ideel for dem som gjerne vil dra fordel av den raske 4G/LTE-nettverksteknologien.

CAT S50 tilbyr derimot som den første «pansermobilen» fra engelske Bullit Mobile, som produserer CAT-telefonene på lisens, både 4G/LTE og de robuste egenskapene som gjør pansermobiler til noe ganske spesielt.

Læs også: Telefoner til fiskere, frømænd og fummelfingre

Foruten å være IP67-sertifisert, hvilket gjør telefonen støv- og vanntett, er den nemlig også klassifisert som MIL SPEC 810G, hvilket gjør den egnet til militær bruk og blant annet betyr at den kan klare temperaturer ned til minus 25 grader og slippes fra 1,8 meters høyde uten å få en skramme.

DSC01351

CAT S50 kommer i butikkene i oktober og vil koste 479 euro. En nøyaktig norsk pris har vi ennå ikke fått.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top