TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Marshall rocker hardere enn noensinne

Nye høyttalere fra Marshall og Coloud samt hodetelefoner fra Urbanears.

Zound Industries, som ligger bak merker som Urban Ears, Marshall Headphones, Coloud og Molami viste nyheter på alle fronter.

acton + woburn

I våre tidligere tester har vi virkelig likt den trådløse høyttaleren Stanmore. Nå kommer den i en mindre modell, Acton, og en større kalt Woburn. Acton ser kanskje liten ut, men har likevel en stor lyd. Tilkobling med 3,5 mm kabel eller Bluetooth. Slippes i høst for ca 2.200 kroner.

marshall controls
Kontrollene kjennes fortsatt veldig rock’n roll ut.

Woburn er et riktig beist og ikke noe man bærer rundt på unødvendig (8 kg). Definitivt en partyhøyttaler med sine 90 watt. Tilkobling med 3,5 mm, RCA, optisk inngang eller Bluetooth med AptX. Slippes i høst for rundt 5.000 kroner.

plattan adv

De klassiska Urbanears Plattan fra 2009 har virkelig blitt storselgere. Nå kommer de uppdaterte Plattan Adv som har fått vaskbart hodebånd, 3D-hengsel og utskiftbar kabel. Dessuten slippes de i sobre høstfarger. Prisen sies å bli uforandret.

coloud bang

 

Coloud slipper en liten bærbar høyttaler kalt Bang med 8 timers batteritid. Interessant nok kan de kobles i kjede for en større og kraftigere lyd. Slippes om en måned for 500 kroner.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Lyd & Bilde