Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Marshall rocker hardere enn noensinne

Nye høyttalere fra Marshall og Coloud samt hodetelefoner fra Urbanears.

Zound Industries, som ligger bak merker som Urban Ears, Marshall Headphones, Coloud og Molami viste nyheter på alle fronter.

acton + woburn

I våre tidligere tester har vi virkelig likt den trådløse høyttaleren Stanmore. Nå kommer den i en mindre modell, Acton, og en større kalt Woburn. Acton ser kanskje liten ut, men har likevel en stor lyd. Tilkobling med 3,5 mm kabel eller Bluetooth. Slippes i høst for ca 2.200 kroner.

marshall controls
Kontrollene kjennes fortsatt veldig rock’n roll ut.

Woburn er et riktig beist og ikke noe man bærer rundt på unødvendig (8 kg). Definitivt en partyhøyttaler med sine 90 watt. Tilkobling med 3,5 mm, RCA, optisk inngang eller Bluetooth med AptX. Slippes i høst for rundt 5.000 kroner.

Annonse

plattan adv

De klassiska Urbanears Plattan fra 2009 har virkelig blitt storselgere. Nå kommer de uppdaterte Plattan Adv som har fått vaskbart hodebånd, 3D-hengsel og utskiftbar kabel. Dessuten slippes de i sobre høstfarger. Prisen sies å bli uforandret.

Annonse

coloud bang

 

Coloud slipper en liten bærbar høyttaler kalt Bang med 8 timers batteritid. Interessant nok kan de kobles i kjede for en større og kraftigere lyd. Slippes om en måned for 500 kroner.

forfatter

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

1 Comment

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.