IFA 2014

Unike treningspropper, vindtålelig hodesett og billige trådløse hodetelefoner.
forfatter

sport pulse wireless

Jabra Sport Pulse Wireless sies å være den eneste trådløse hodetelefonen i verden som både kan ta pulsen og fungere som en personlig trener, det siste takket være Jabras treningsapp. For en gangs skyld slipper man ledninger eller brystbånd, da hodetelefonen måler pulsen inne i øret. I følge uavhengige målinger er det dessuten en betydelig pålitelig målemetode. Slippes i oktober for ca 1.500 kroner.

jabra storm

Jabra viste også frem et nytt mono-hodesett kalt Storm. Det skal gi bedre lyd og være mer motstandskraftig mot forstyrrelser fra vind. Til tross for det kompakte formatet har det en batteritid på 10 timer. Slippes i september for 500 kroner.

jabra move

 

De nye rimelige trådløse hodetelefonene Move Wireless skal være et godt valg for de som vil slippe kabler uten å få et stort hull i lommeboken. De har 8 timers batteritid og fins i tre farger. Slippes  i oktober for 700 kroner.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.