IFA 2014

Epson slipper tre projektorer for hjemmebruk, som gir deg mye fetere kinobilde enn noen tv klarer.
forfatter

Noen ganger er størrelse viktig. For eksempel når man skal se film. Da er det ikke sikkert 47 tommer er nok, og en projektor som kan gi deg dobbelt eller tredobbelt så stort bilde, gir deg en helt annen filmopplevelse.

De tre nye hjemmeprojektorene fra Epson kan det. Den minste EH-TW570 til 6.490 kr, er har bare 720-linjers oppløsning, men det kan være mer enn nok for mange. Dessuten er den så billig, liten og lyssterk, at den kan brukes av de fleste i alle rom.

TW570 støtter også 3D, og Epson antyder en levetid på opp til 6000 timer for lampwn.

De to andre modellene er rettet mer mot entusiastene, EH-TW6600 til 13.990 kr, og den trådløse 6600W til 16.490 kr, gir deg full 1080 HD på veggene eller lerretet, og støtter også 3D.

De skal være enkle å bruke sier Epson, og har linseforskyvning slik at du lettere skal finne plass til dem og likevel få et skikkelig bilde.

6600 og 6600W, har begge Epsons automatiske fargejustering, og sju fargemoduser man kan velge blant.

Projektorene er i slag i september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.