IFA 2014

De er best kjent for sine fargerike, kantede trekabinetter, men nå lanserer de runde trådløse høyttalere.
forfatter

Aerosphere heter de runde trådløse høyttalerne, som finnes i to størrelser. Den minste er en monohøyttaler i sort, hvit eller rødt, til 3190 kr, mens den store er en stereohøyttaler med flere elementer vendt forover og en 6,5-tommers bass på toppen.

Den store koster 6990 kr, og det finnes et stativ til den, som vist på bildet. Høyttalerne kobles sammen med mobilen, nettbrettet eller  laptopen, via Bluetooth eller AirPlay, og kan også brukes med andre trådløse enheter som støtter DLNA.

Den lille Aerosphere kan dessuten kobles sammen som par, og danner da et stereopar som for eksempel kan brukes som tv-høyttalere.

Man kan koble fire Aerosphere på samme nettverk for å strømme musikk i flere rom, med da trenger man en Aerosphere hub til 3990 kr, som er en trådløs adapter. Men ikke en hvilken som helst adapter, for den har nemlig innebygget CD-spiller og DAB+ radio.

Aerosphere-serien kommer i salg neste måned.

GENEVA Audiosphere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.