IFA 2014

Philips har oppdatert og utvidet utvalget av hodetelefoner, med bedre lyd og forbedret design.
Annonse
Annonse
forfatter

Toppmodellen Fidelio X1 erstattes av en nesten identisk modell kalt X2, som vist på bildet over. Den koster 2790 kr og er i butikkene i løpet av september. X2 har fått et nytt element med bedre lyd, og designet er finpusset litt med blant annet ny hodebøyle og en 3,5 mm jackplugg i stedet for den store 6,3 mm pluggen X1 hadde.

M1MKII

Den kompakte Fidelio M1 er også oppgradert, og kommer nå i en M1 MkII-utgave med et forbedret 40 mm element som sitter i et bassreflekskammer, for større rekkevidde i bassen. Hodetelefonene som finnes i sort eller hvit, har fjernkontroll og mikrofon på ledningen, for mobilbruk.

M2 BT

Philips trådløse hodetelefon er også oppgradert, med lignende elementer som M1 MkII har, men her er det enkel NFC-paring av mobil og hodetelefon. Som støtter Bluetooth med aptX for bedre lyd når man strømmer musikk.

A1DJ-serien med lukkede hodetelefoner som Philips har laget i samarbeide med DJ-en Armin van Buuren, har fått to rimeligere modeller i A3-PRO og A1-PRO.

De mindre og lettere A1-modellene har en litt mindre 40 mm membran, og tåler hele 2500 mW effekt. Det røsker nok i øreflippene.

A3-PRO legger seg i midten med en 50 mm sstor membran, og 3000 mW effekt. Litt under  de 3500 mW A5-PRO tåler.

Armin VB