Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Sony viser fremtidens hjem

Hvis Sony får det som de vil, kan du lese nyheter vist på kjøkkenbordet, se film på baderomsveggen, eller bla i oppskrifter på kjøkkenveggen.

Skrevet av / 06.09.14 - 12:50
Sony viser fremtidens hjem

Sony viser et glimt av fremtidens hjem, eller i hvert fall hvordan de tenker at den kan bli, med nye måter å bruke elektronikk på. Som et eksempel viste de et konsept kalt Life Space UX – User eXperience – hvor man ved hjelp av en bitteliten interaktiv projektor, kan se innhold der det passer en.

Sony UX kitchen¨

For eksempel på kjøkkenskapet, som vist på bildet over. Øverst på skapdøren er det montert en miniprojektor, som viser bilder man tar, eller har tatt, og man kan bla i dem og arrangere dem som man vil, ved å dra dem vekk med fingeren på skapdøren.

Bak damen på bildet, står det enda en miniprojektor som også reagerer på håndgester, slik at man kan bla i en oppskriftsbok for eksempel.

Ikke nok med det, man kan bla i dagens nyheter eller lese en innkommen mail, med et bilde proijsert på spisebordet fra en miniprojektor som er bygget i en taklampe. Som også har høyttaler integrert.

Eller som på det øverste bildet, kikke på en film eller tv-sending mens man tar seg et bad.

Sony UX dining

Sony tenker på Life Space UX som et underholdningssystem også, og viste hvordan en projektor kunne vise film i taket på soverommet, mens lyden kom fra taklampene.

Sony UX ceiling

Kanskje aller tøffest, er tv-benken som inneholder høyttalere og en projektor som lett kan gi deg 120 tommers bilde på stueveggen, uten noe lerret eller nedblending.

Her er et eksempelbilde fra tv-benkens projektor, som viser Dido gjøre et opptak i studio.

Dido

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top