IFA 2014

Samsung Galaxy Tab Active er et nettbrett for dem som jobber i naturen - eller bare velger å kjøre til kontoret i en Land Rover.
Annonse
Annonse
forfatter

Hverdagen er blevet digital for os alle, og det i en grad, så man ikke kan klare sig uden at have adgang til internet og computerkraft. Det gælder også de, der arbejder udendørs. De skal bare have nogle gadgets, der er lige så solide som arbejdstøjet.

I tillegg til den øvrige dingsefesten, som vi skrev om forleden, vil Samsung også gjerne være med å levere robuste gadgets til profesjonelle brukere – og kanskje også til de som betrakter det som et nerdete moteuttrykk å kjøre til kontoret i en Land Rover Defender og utfølre programmeringsarbeidet iført fjellstøvler og trekking-tøy. Bare for å være forberedt på enhver situasjon. I pressemeldingen understreker Samsung nemlig at nettbrettet passer til arbeidet på et kontor, men at det også kan brukes til udendørsarbeid i utfordrende miljøer.

Galaxy Tab Active er Samsungs første supersolide nettbrett. Størrelsen er 8 tommer. Den er IP67-klassifisert, støtsikker fra 1,2 meter, når det medfølgende deksel er på, kompatibel med Samsung Knox, har en batterilevetid på 8-10 timer, et utskiftbart batteri og den nye pennen kalt C-Pen.

Prosessoren er en 1,2 GHz quad-core, som har 1,5 GB RAM og 16 GB lagringsplass til rådighet. Batteriet er i den solide enden, på 4.500 mAh, hvilket skulle rekke til flittig bruk i en 10 timers arbeidsdag. Skulle det ikke være nok, kan batteriet lett skiftes ut på stedet.

Med det innebygde 3,1 megaksels kameraet er det muligt å skanne strekkoder. Tab Active er også NFC-kompatibel. Galaxy Tab Active laneres i fargen Titanium Green, Wi-Fi (ca 4.000 kr.) eller Wi-Fi og 4G (ca 5.000 kr.), 16BG + MicroSD (inntil 64GB).

Annonse

 

Vi setter stor pris på at du leser Lyd & Bilde
for å lese videre.

NYHET - nå kan du betale med Vipps!

Prøv Lyd & Bilde i 30 dager for 49 kr

Få full tilgang til alle +artikler, Nordens største testarkiv, guider, anmeldelser og ukentlig nyhetsbrev. Se flere muligheter her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Les også

Klipschorn er 70 år i år. Det feires med å forvandle vårt lydrom til et inferno.
Vil du ha hi-fi på pauserommet eller et par fine høyttalere til skrivebordet, kommer du langt for du langt for en rimelig penge her.
Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.
Du fortjener den beste lyden på terrassen i påsken. Du må ha et par utendørshøyttalere.
Du finner ikke bedre lyd andre steder.
Det er syv årtier siden de første Klipschorn så dagens lys. Men modellen bygges og selges fortsatt.
Nå kommer en spesiell Final Fantasy-utgave av Panasonics kompakte gaming-lydplanke SC-HTB01. Også kjent som SoundSlayer.
Vi loves masse fylde og bass med den kompakte lydplanken SC-HTB490, med trådløs subwoofer.
Helelektrisk utgave av X1.
Harrison Ford-filmen fra 1986 gjør comeback som TV-serie.
Nå kan du lete opp ting som ikke er laget av Apple.
Den nye Nokia X-serien av smarttelefoner er utviklet til å oppfordre brukeren til å beholde smarttelefonen i lengre tid med tre års garanti, sikkerhetsoppdateringer og Android-versjoner.
I dag avduker Lenovo den nye versjonen av gaming-mobilen Legion Phone Duel 2. Den byr blant annet på en Snapdragon 888-procsssor, 5G og åtte virtuelle taster.
Lanseres sammen med ny film i Contact Sheet-design
De koster nesten det samme, men Cambridge Evo 150 er dobbelt så kraftig som Evo 75. Her møtes retro og moderne hånd i hånd.
Utstyrt med 3D-bevegelsessensor og fugleperspektiv kan Floodlight Cam Wired Pro gi deg et godt overblikk.
Med trådløse bakhøyttalere og aktiv subwoofer lover Sony-anlegget heftige lydopplevelser.
HP Envy 17 og Envy x360 med 11. generasjons prosessorer og Nvidia-grafikk til hjemmekontoret.
Det blir mulig å spille lyd fra LGs TV-er og lydplanker samtidig.
Helelektrisk med 1000 hk og 14 Bose-høyttalere.