IFA 2014

Samsung Galaxy Tab Active er et nettbrett for dem som jobber i naturen - eller bare velger å kjøre til kontoret i en Land Rover.
Annonse
Annonse
forfatter

Hverdagen er blevet digital for os alle, og det i en grad, så man ikke kan klare sig uden at have adgang til internet og computerkraft. Det gælder også de, der arbejder udendørs. De skal bare have nogle gadgets, der er lige så solide som arbejdstøjet.

I tillegg til den øvrige dingsefesten, som vi skrev om forleden, vil Samsung også gjerne være med å levere robuste gadgets til profesjonelle brukere – og kanskje også til de som betrakter det som et nerdete moteuttrykk å kjøre til kontoret i en Land Rover Defender og utfølre programmeringsarbeidet iført fjellstøvler og trekking-tøy. Bare for å være forberedt på enhver situasjon. I pressemeldingen understreker Samsung nemlig at nettbrettet passer til arbeidet på et kontor, men at det også kan brukes til udendørsarbeid i utfordrende miljøer.

Galaxy Tab Active er Samsungs første supersolide nettbrett. Størrelsen er 8 tommer. Den er IP67-klassifisert, støtsikker fra 1,2 meter, når det medfølgende deksel er på, kompatibel med Samsung Knox, har en batterilevetid på 8-10 timer, et utskiftbart batteri og den nye pennen kalt C-Pen.

Prosessoren er en 1,2 GHz quad-core, som har 1,5 GB RAM og 16 GB lagringsplass til rådighet. Batteriet er i den solide enden, på 4.500 mAh, hvilket skulle rekke til flittig bruk i en 10 timers arbeidsdag. Skulle det ikke være nok, kan batteriet lett skiftes ut på stedet.

Med det innebygde 3,1 megaksels kameraet er det muligt å skanne strekkoder. Tab Active er også NFC-kompatibel. Galaxy Tab Active laneres i fargen Titanium Green, Wi-Fi (ca 4.000 kr.) eller Wi-Fi og 4G (ca 5.000 kr.), 16BG + MicroSD (inntil 64GB).

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Det er i hvert fall hva som hevdes om Mad Catz R.A.T. DWS trådløse spillmus.
Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."
AOC og Porsche Design har med PD27 gått sammen om å lage en fet 240 Hz gamingskjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.