Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Smartklokken du slipper å lade

Cogito FIT kommer i en rekke farger, og tre utgaver og du trenger ikke lade den.

Skrevet av / 07.01.15 - 12:23
Smartklokken du slipper å lade

For Cogitos smartklokker, er ikke konstant koblet til mobilen som mange smartklokker er. De har ikke strømkrevende skjermer heller, men så kan man innvende at de kanskje ikke er så smarte. Du kan ikke ta bilder med dem, eller ringe. Det kan du heller ikke emd Cogitos nyeste, Fit, som kommer i tre versjoner, og er koblet til mobilen via Bluetooth.

I stedet fungerer klokken som et varslingssenter. Bak de analoge viserne er små felt som lyser opp for å fortelle deg at du har en melding, epost, svar på facebook, eller at noen ringer. Fit er også en treningsklokke, med aktivitetslogging som du kan lese av på smartmobilen.

COGITO FIT runner

Den kommer i tre utgaver – Sporty, Executive, Luxe og flere farger, med priser startende så lavt som 99 dollar. Klokken bruker knappecellebatterier, og er vanntett ned til 100 meter.

De blir tilgjengelige fra Cogitos nettsider i andre kvartal 2015.

COGITO FIT app

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top