Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

UE Boom går multirom på CES

UE Boom-er i alle størrelser og alle rom, foren dere!

Skrevet av / 09.01.15 - 11:12
UE Boom går multirom på CES

Den lille Bluetooth-høyttaleren UE Boom er veldig smart. Og noe av det beste ved den er at det stadig kommer forbedringer til den via oppdateringer i styringsprogramvaren (firmwaren). Det har i løpet av det siste året gitt oss en vekkefunksjon, equalizer og snart også fjernstyrt av- og på-funksjon.

På CES-messen i Las Vegas prøver Logitech-eide Ultimate Ears en ny funksjon, som nok kommer til å bli populær når den forhåpentlig vis er klar senere i år.

Det dreier seg om en mulighet for å sammenkoble mer enn 10 Boom-er (og/eller MegaBoom-er), så man kan spille på dem alle samtidig. Man kan allerede sammenkoble to valgfrie Boom, MiniBoom eller MegaBoom til et stereosett. Men med 10 stk eller flere har man – nesten – et trådløst multiromssystem. Eller i hvert fall noe som kan bli alvorlig moro til sommerens fester!

Den nye funksjonen forventes å være klar til sommeren og blir denne uken testet på CES.

«Vi strever etter å hjelpe deg med å tilpasse din musikk til din livsstil, og alle funksjonene vi introduserer er derfor tilgjengelige for alle, uansett når du kjøpte din høyttaler,» sier Rory Dooley, som er general manager for Ultimate Ears.

Vil du ha glede av den nye funksjonen når den blir tilgjengelig, kan du gratis laste ned appen til iOS eller Android til din respektive høyttaler, åpne den og oppgradere programvaren i innstillingsmenyen.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Gir smartklokken deg den dataen du trenger?

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top