Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Støydemping uten batterier

Philips Fidelio NC1L har aktiv støydemping og digital signalbehandling for bedre lyd, men trenger ikke batterier.

Skrevet av / 09.01.15 - 11:00
Støydemping uten batterier

Hodetelefoner med elektronikk ombord trenger batterier. Når batteriet er tomt, virker de ikke. Derfor ønsker vi Philips Fidelio NC1L velkommen. Hodetelefonene som befrir oss fra batterienes åk.

De har aktiv støydemping og en innebygget 24-bit digitalomvandler (DAC), som flytter signalbehandlingen fra mobilen til hodetelefonene, for bedre lyd. De leveres med en Lightning-plugg, som passer rett i nyere iPhone og iPad-er, og gjør det mulig å tappe musikken digitalt fra mobilen.

Ledningen har også en innebygget mikrofon for samtaler, og de fire mikrofonene som brukes til å registerer støy som senere kanselleres, kan brukes til å høre for eksempel samtaler i omgivelsene.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

Her er fem ting smartklokken din bør kunne leve opp til

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

Black Week: Let etter Årets Beste produkter!

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top