Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Sennheiser oppdaterer nesten alle modeller

Ny rekord for nye produkter fra en hodetelefonprodusent?

Skrevet av / 21.01.15 - 15:55
Sennheiser oppdaterer nesten alle modeller

Andre hodetelefonprodusenter introduserte kanskje en ny modell eller to. Eller oppdaterte en serie. Sennheiser oppdaterte så å si alle intressante konsumentserier i sortimentet.

momentum on-ear wireless

For å begynne med en serie som ligger oss varmt til hjertet, etter å ha utnevnt den første hodetelefonen til Årets beste hodetelefon 2013-2014: Momentum. Der finnes det nå trådløse varianter, som du kan lese mer om her. Og så vidt vi kunne avgjøre i messehallens støy låter de riktig bra.

sennheiser momentum

Men også den kablede Momentum-serien har fått en overhaling. Større puter som ikke klemmer ørene, bedre fôring for bedre komfort, mer luksuriøs utforming, samme fine lyd.

sennheiser urbanite

Og om du vil ha litt tøffere lyd med mer bass: Våre favoritthodetelefoner for tung musikk har akkurat fått klippet kabelen. Det stemmer. Urbanite er lansert i en trådløs modell.

cx686

Selvsagt ble det også vist frem nye sportspropper. Som CX 686G og OCX 686i/g i prisklassen 70-100 dollar med bedre ytelse enn tidligere. Spørsmålet er hvordan de klarer seg i vår test av treningspropper i marsutgaven?

sennheiser intro

Intressant nok, og kanske litt uventet, ble det også vist frem en helt ny serie trådløse hodetelefoner for hjemmebruk. Alt fra «budsjettklokkene» RS 195 (220 dollar) till toppmodellen RS 195 (500 dollar). Med tanke på hva vi syntes om klassikern RS120 ser vi frem til å teste dem.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top