CES 2015

B&O presenterte 75-tommers utgave av high end-TV-en BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-oppløsning.
forfatter

Man kommer ikke utenom Ultra High Definition TV på CES-messen i Las Vegas. Både fordi de er der i større antall enn noensinne, og fordi de fleste er riktig store.

Også B&O hadde en ny 4K-TV med på CES-messen. Det er snakk om en mellommodell til den eksisterende BeoVision Avant-serien. Hvis man da kan kalle en 75 tommer stor TV til 126.000 kroner for mellomstor!

Med lanseringen tilbyr Avant-serien nå tre forskjellige skjermstørrelser på henholdsvis 55″, 75″ og 85″, alle med Ultra High-Definition-oppløsning (4K) og avansert lyd innebygd. Når TV-en slås på, folder høyttalerne seg ut, og det motoriserte gulvstativet dreier seg, alt sammen i en nøye koreografert bevegelse. Med et trykk på fjernbetjeningen dreies TV-en til en forhåndsprogrammert posisjon og finner både yndlingskanal og -lydinnstilling. BeoVision Avant har mottatt prisen “International CES 2015 Innovations Design and Engineering Honoree” i kategorien High Performance Home Audio.

Vi har testet 55-tommersutgaven tidligere, og vår TV-ekspert var begeistret for både lyd og bildekvalitet.

75-tommeren kommer i handelen i utgangen av februar til 125.995 kroner. I tillegg kommer vegg- eller gulvstativ til priser fra 11.995 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.