Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

McIntosh slipper trådløs musikkspiller

De slipper egentlig tre produkter, musikkspilleren MB100 Media Bridge, hodetelefonforsterkeren MHA100 and det integrerte anlegget MXA70

Skrevet av / 08.01.14 - 14:00
McIntosh slipper trådløs musikkspiller

Noe lesere vil sikkert huske at vi testet McIntosh kompakte stereoanlegg, MXA60 for tre år siden. Nå kommer etterfølgeren MXA70. Den er relativt lik MXA60, men er egentlig et helt nytt produkt. Med 50 w effekt til hver kanal, og to tilpassede små toveis høyttalere inkludert.

Graphic4

Anlegget har ikke CD-spiller eller radio, i stedet har det innebygget digitalkonverter med fire digitale innganger, for digitale lydkilder, og en seriøs hodetelefonforsterker.

Graphic3

Som er hva man får hvis man kjøper anlegget uten høyttalere. Nemlig hodetelefonforsterkeren MHA100, som er hva forsterkeren til MXA60-systemet heter alene. Den har selvsagt de samme høyttalerutgangene til høyttalere, og kan brukes likegodt i stuen, som på skrivebordet eller på gutterommet.

Graphic2

MB100 Media Bridge, er den første trådløse nettverksspilleren fra McIntosh. Den støtter de fleste strømmetjenester, som Spotify, og man kan strømme fra håndholdte enheter som nettbrett, rett til MB100 Media Bridge.

Den leveres også med støtte for avspilling fra nettskyen, og har 64GB SSD-lagring ombord, med mulighet for utvidelse med  en separat 1TB hard disk for lagring av musikk. MB100 kan styres med en iOS/Android app, fra en nettleser, eller en smart-tv’s operativsystem.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyd & Bilde
Scroll to Top