Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Huawei viser fet phablet

Phablet med 4G, 6.1-tommers skjerm og kraftig batteri

Skrevet av / 09.01.14 - 09:17
Huawei viser fet phablet

Huawei holder koken i phablet-trenden (det vil si en mellomting av «phone» og «tablet») med nye Ascend Mate 2. I følge Huawei er det en enhet som gjør det enkelt å jobbe med bilder eller å bruke den til jobb på reisen. Deres eget Emotion UI grensesnitt skal gjøre det lettere å bruke den med en hånd til tross for skjermstørreslen.

11798323104_ee39d43822_b

“With HUAWEI Ascend Mate2 4G, we are bringing the benefits and convenience of superfast connectivity to people everywhere,” said Colin Giles, Executive Vice President, Huawei Consumer Business Group. “HUAWEI Ascend Mate2 4G is power-packed for the mobile generation who want non-stop entertainment on the go, such as the ability to snap and download photo albums in seconds or use their smartphone as their mobile office.”

Dette på grunn av den 6.1 tommer store skjermen som er utmerket for dokument, foto og film. Den er til og med utrusted med en 13-megapixel kamera med baklyssensor og F2,0 objektiv for lyssvake miljøer.

huawei-ascend-mate-2-4g-09

For å overføre alt hurtig har den 4G LTE Cat4 som klarer hele 150 Mbit/s. På innsiden finner vi en 1,6 GHz quadcore prosessor og et kraftig batteri på 4050 mAh som påstås å vare 30% lengre enn konkurrentene. Det skal for eksempel holde til en halv dags surfing.

www.huaweidevice.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top