Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Følg teknonyhetene fra CES-messen

Årets første store teknomesse kommer til å bli den mest spennende på lenge. Her vil du få en sniktitt inn i tv-fremtiden og se ny teknologi for første gang

Skrevet av / 06.01.14 - 12:22
Følg teknonyhetene fra CES-messen

Consumer Electronics Show avholdes i januar hvert år, i Las Vegas. Årets store teknomesse starter tirsdag 7. januar, og varer til helgen. Der vil du finne det største utvalget av nye elektronikkprodukter og duppeditter i verden, samlet på et sted. Messen er bare åpen for bransjefolk og journalster. Ulikt messer som IFA i Berlin, som også er åpen for publikum.

TV vil stå i fokus på årets CES-messe, hvor den største nyheten i dobbelt forstand (foreløpig), er LGs enorme 105-tommers OLED-tv med buet 5K-skjerm, 105UC9.

LG-105-inch-curved-4K-TV

LG vil neppe være de eneste som slipper store nyheter på CES 2014, vi venter å se en mengde nye smartklokker, noen av dem ikke fullt så smarte – og det vil sannsynligvis bli lansert endringer i innholdsløsninger fra leverandører av strømmetjenester.

Kameraer, hi-fi og hodetelefoner vil garantert sloss om oppmerksomheten, og trådløst er nok stikkordet.

Lyd & Bildes redaksjon vil være i Las Vegas denne uken og rapportere daglig fra CES Convention Center, og mot slutten av uken også fra The Venetian Hotel. Hvor alle high-end godbitene befinner seg.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top