Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

McIntosh med DSD og DXD

Høyoppløst lyd er på entusiastenes lepper for tiden, og derfor er det naturlig at McIntosh oppgraderer med flere hi-res lydformater.

Skrevet av / 07.01.15 - 11:40
McIntosh med DSD og DXD

Kritikken mot den digitale forforsterkeren D100 har åpenbart nådd Binghamton. For nå har McIntosh lansert en oppdatert utgave av den fantastiske D100. En digital forforsterker med integrert DAC, hodetelefonforsterker og analoge lydutganger til effektforsterkeren.

D150 er ikke veldig forskjellig og bruker den samme åttekanals 32-bit digitalprosessoren, som vi vet lyder fantastisk allerede (les testen her), men nå er den oppgradert med støtte for flere lydformater: DSD64, DSD128, og DXD opp til 384 kHz, som er etterspurte formater blant audiofile, som anser lyden som bedre enn fra CD.

De mener at høyere samplefrekvens og flere bits gir bedre dynamikk, lavere støygulv og derfor bedre lyd.

XL_D150_BackSamtidig med D150, slipper McIntosh også en ren CD-avspiller, uten DAC eller analoge lydutganger kalt MCT450. Det er en ren avspiller som er ment å kobles til en separat DAC, som nettopp D150 her.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

  • Prøv LB+ i 30 dager
    Kun 49,-

    Fornyes etter 30 dager, ingen bindingstid.

  • LB+ Total års abonnement
    Kun 137.50 mnd

    Du sparer 288 ,-

Lyd & Bilde
Scroll to Top