Search
Generic filters

Ny hybrid fra Lenovo

Den kinesiske dataprodusenten har et par lekkerbiskener med på året IFA-messe. Dessverre er den ene forbeholdt det kinesiske markedet.

Da vi testet Windows 8-baserte hybriddatamaskiner i fjor, løp Lenovo IdeaPad Yoga 13 av med prisen som testens Beste Kjøp, og nå er firmaet klar med en oppgradering av den über-fleksible datamaskinen, som kommer til å lyde navnet Lenovo Yoga 2 Pro!

Yoga 2 Pro er med sine 15,5 mm og 1,39 kg både tynnere og lettere enn sin forgjenger. Yoga 2 Pro er utstyrt med en 13,3” skjerm med QHD+, 10-fingers berøringsbetjening, 16:9-format og en oppløsning på 3200×1800 piksler. Videre får brukeren de nyeste teknologiene med Intel 4. Generasjons Core i7 ULT-prosessorer; Windows 8.1; 512 GB SSD-drev; Intel WiDi til å strømme innhold trådløst til TV-en; Dolby Home Theatre v4; og inntil 9 timers batteritid. Den nye Yoga 2 Pro blir tilgjengelig i grå eller oransje.

Dessuten ønsker Lenovo nå også å gjøre seg gjeldende på smartmobilmarkedet og presenterer derfor den splitter nye Android-baserete smartmobilen Vibe X på årets messe. Vibe X er utstyrt med to kameraer – front og bakside, og kjører Android 4.2 og en MTK 6589T 1.5GHz quad-core prosessor. Desverre kommer Vibe X ikke til å bli tilgjengelig i Europa, men kommer på det kinesiske markedet i starten av oktober.

2013-09-05_06-04-36

Lenovo IdeaPad 2 Yoga Pro kommer til gjengjeld i norske butikker i oktober til en pris på rundt 10.000 kroner, faktisk litt rimeligere enn forgjengeren.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker