Search
Generic filters

Mange nyheter fra Philips

Ønskes ikke ha en massiv TV eller trådløs høyttaler kan man bli hjemme-DJ

Philips innledet sin presskonferanse med å annonsere at de satser stort på digitalt. Det høres litt merkelig ut for oss fra hjemmeelektronikksiden, for der er vel allerede alt digitalt? Det viste seg at man snakket om kjøkkenapparater, der det nå kommer kaffemaskiner og smarte ovner som man kan styre med en app.

Philips-9000-series-460x258

På TV-siden var den store nyheten Philips 9000-serien med Ultra HD-oppløsning (2160P) og Ambilight-belysning. Den kommer som 65-tommer for 5.000 euro samt i 84 tommer.

Philips-SB2000B-The-Dot

Man viste til og med et antall Bluetooth-høyttalere. Blant annet den lilla batteridrevne og sprutsikre The Dot, som leveres i september for 79 euro.

Philips-SHOQBOX-XL-wireless-portable-speaker-SB8600

ShoqBox XL er en skikkelig partyhøyttaler med 3-tommers element, NFC for enkel sammenkobling og ”utendørs” eller ”innendørs” funksjon. Kommer i november til 200 euro.

I sin Urban høyttalerlinje viste de også S5X (100 W, 250 euro) og S3X (30 W, 200 euro) med fire lydkilder: Bluetooth med apt-X og AAC, digital og koaksial digitalinngang og vanlig stereoinngang.

hilips-Fidelio-Sound-Towers-DTM9030-

Philips viste også sina Fidelio Sound Towers, stereohøyttalere som klarer seg uten en forsterker. I det ene tårnet fins en dokkingkontakt for både Apple Lightning og den gamle kontakten, eller så bruker man Bluetooth (Apt-X og AAC). Det finnes også CD-spiller, USB-port og FM-radio. DMT9030 kommer i oktober til 800 euro.

soundsphere

De lekre designhøyttalerne SoundSphere som vi tidligere har skrevet om kunne man også se nærmere på i virkeligheten.

philips-e-series

E-serien er smarte høyttalere som normalt er stereohøyttalere, men man kan løsne høyttaleren på toppen for å gjøre dem om til surroundhøyttalere. Enten tilkobler man lydkilden med HDMI eller Bluetooth (Apt-X og AAC). E5-modellen har også trådløs subwoofer. CSS7235Y slippes i oktober til 700 euro.

philips-M1X-DJ-

Den kuleste nyheten var likevel hjemme-DJ-stasjonen M1X-DJ som er utviklet i samarbeid med DJ-stjernen Armin van Buuren. Den er bærbar og fungerer på lignende vis som proffutrustningen. Og Armin lovte at den spiller *høyt*. Den slippes i november til 400 euro.

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.