Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Fra i dag kan du se Yellowstone på Netflix

Selveste flaggskipserien til Paramount Networks, Yellowstone, blir nå tilgjengelig hos Netflix.

Skrevet av / 15.01.24 - 11:22
Fra i dag kan du se Yellowstone på Netflix

Som vi har skrevet om i utallige artikler det siste året har det over lengre tid hersket full krig i Yellowstone-leiren – og seriens største stjerne, Kevin Costner har forlatt showet.

Konflikten mellom serieskaper Taylor Sheridan og hovedrolleinnehaver Kevin Costner (som portretterer Pater Familias, kvegbaronen John Dutton), kulminerte i mai i fjor, da Paramount Networks annonserte at serien legges ned!

Les også Game over! Paramount bekrefter nå at Yellowstone-serien avsluttes.

Riktignok er det annonsert en ny spin-off-serie (2024), med Matthew McConaughey i hovedrollen.

Og visstnok skal det komme en avslutning på sesong 5, uten Costner, en gang i løpet av året – men vi tror det ikke før vi får ser det…

Yellowstone, sesong 5 (Foto: SkyShowtime)

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den innflytelsesrike Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare, utilslørte maktbegjær.

Families ubestridte overhode, John Dutton, gestaltes forbilledlig av Kevin Costner. Over knappe fem sesonger har vi fulgt strabasene for å bevare farmen, kvegdriften og familiens tradisjonelle levemåte – med alle tenkelige midler.

Les også Det er valgår i Montana Femtesesongen av Taylor Sheridans suksesserie samler all Montanas makt i Dutton-dynastiets hender.

I Norden har SkyShowtime vært hjemmet for samtlige av Sheridan-seriene:

men fra i dag av kan du også strømme (de tre første sesongene av) YellowstoneNetflix.

Yellowstone (skjermdump: Netflix)

Det er altså kun de tre første sesongene (2018-2020) av Yellowstone som per dags dato, også, blir tilgjengelig på Netflix – og hverken Netflix eller Paramount vil avklare om det er flere sesonger i vente under det pågående samarbeidet.

Vi noterer oss dog at dette er den andre Paramount-serien, som i løpet av noen måneder, har blitt tilgjengelig hos Netflix. I november ble det klart at sesonger av Yellowjackets ble lisensiert ut til Netflix.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?
Yellowstone, sesong 5 (Foto: SkyShowtime)

NB! Paramount har bekreftet at den kommende serien (2024), med Matthew McConaughey i hovedrollen, vil bli en slags fortsettelse av Yellowstone-universet; og ikke en prequel-historie.

Hvilke karakterer McConaughey skal portrettere i 2024 (satt til nåtiden) er ikke offentliggjort – men vi forventer at det blir en Duttton.

 

 

PS! I fjor sommer ble det klart at Costner er i full gang med innspillingen av sitt eget western-epos: Horizon: An American Saga.

Les også Kevin Costner presenterer "Horizon: An American Saga" Del 1 har premiere 28. juni, og traileren ligger ute nå!
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top