Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se traileren til Kevin Costners nye western-filmserie

Del 1 har premiere 28. juni, og traileren ligger ute nå!

Skrevet av / 28.02.24 - 13:37
Se traileren til Kevin Costners nye western-filmserie

Kevin Costner har hatt stor suksess med rollen som rancheier John Dutton i serien Yellowstone. Nå er han snart aktuell med sitt nye western-epos: Filmserien Horizon: An American Saga kommer i fire deler, og nå ligger traileren til den første filmen ute. Del 1 har kinopremiere 28. juni, mens del 2 følger på 16. august.

Filmene tar oss med til USA etter borgerkrigen, med en konflikt mellom kavalerisoldater og urbefolkning i naturskjønne omgivelser.

Les også Slutt for Yellowstone - ny Costner-western på trappene Kevin Costner ligger for tiden i konflikt med Paramount/Taylor Sheridan om Yellowstones fremtid - nå skyter han sin egen western. Samtidig skilles skuespillerlegenden.
Filmplakaten til Horizon: An American Saga. (Warner Brothers)

Horizon: An American Saga er Costners «baby»

Kevin Costner bidrar både som produsent, manusforfatter, regissør og skuespiller i Horizon-serien, som har vært et av hans hjertebarn-prosjekter over en periode på nesten 30 år.

Det sies at han til og med har pantsatt huset for å finansiere filmene!

Foto: Warner Brothers

I Horizon medvirker også Costners egen sønn Hayes, i tillegg til Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tatanka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt og Jamie Campbell Bower.

Costner produserer i samarbeid med Howard Kaplan og Mark Gillard. Filmene kommer mer enn 30 år etter at Costner vant Oscar for regien til Danser med Ulver, som også vant beste film.
Costner skal ha uttalt:

– Vi har mange westernfilmer som ikke er gode nok fordi de blir forenklet – men dette er ikke Disneyland, det er virkelige liv. Folk som bare prøver klare seg i hverdagen, kvinner som prøver å holde familien ren og mett…Jeg trekkes mot det.

-Jeg kommer alltid til min skuddveksling, men jeg blir trukket mot de små tingene som folk måtte tåle. Så for meg var Horizon verdt å holde fast ved fordi jeg bare følte at jeg ville fortelle den historien.

– Det vokste og det vokste og det vokste til jeg plutselig innså at jeg bare måtte lage den, og jeg måtte se på meg selv økonomisk for å gjøre det – noe som ikke er det smarteste. Men jeg stoler på at filmen snakker høyere enn alt jeg kan si.

Kilde: The Hollywood Reporter

Først på kino, senere på Max?

Horizon: An American Saga vil i første omgang vises eksklusivt på kino. Deretter er det nærliggende å tro at de blir tilgjengelige på Warner Bros’ strømmetjeneste HBO Max(som snart vil hete bare «Max»?), som blant annet tilbyr nyutgivelser som Aquaman and the Lost Kingdom.

Se traileren under!

Les også Men Yellowstone var ikke (helt) død Paramount bekrefter nå at siste del av Yellowstone faktisk kommer – neste år.
Les også Outer Range sesong 2 nærmer seg Snart klart for mer western sci-fi med Josh Brolin & co.
Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

2 hendelser på “Se traileren til Kevin Costners nye western-filmserie”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top