Nyhet

Apple Music kommer til Mercedes EQS, C-klasse og S-klasse

De nyeste Mercedes-modellene vil få Apples musikktjeneste integrert i MBUX infotainment-systemet.
forfatter

Mercedes er kjent for å legge vekt på brukervennlighet og komfort, og den nyeste generasjonen MBUX med stemmestyring er blant de bedre vi har testet. Her er det blant annet mulig å legge inn musikktjenestene du abonnerer på, og få direkte tilgang til musikkarkivet via bilens eget infotainment-system. Siste skudd på treet er Apple Music!

Apple bekrefter oppgradering av Apple Music Apple Music kommer nå med Spatial Audio med Dolby Atmos og leverer Lossless Audio på all musikk. Den nye lydkvaliteten kommer til Apple Music’s abonnenter i juni uten ekstra kostnad.

Apple Music i MBUX

Mercedes-brukergrensesnittet MBUX støtter fra før av tjenester som Spotify og Tidal. og nå har de lagt til Apple Music i porteføljen. Dermed kan man få tilgang til hele Apple-arkivet med 75 millioner sanger, kuraterte spillelister, radioprogrammer – alt sømløst integrert i infotainment-systemet. Ergo slipper man å knote med mobilen under kjøring, og kan i stedet benytte rattkontrollene, touch-skjermene eller sågar stemmen (Hei, Mercedes) til å styre musikkavspillingen.

Tilgjengelighet

Apple Music-integrasjonen vil være tilgjengelig for nye eiere av C-klasse og S-klasse med produksjonsstart fra juni, og for kommende EQS-eiere senere i sommer. Eksisterende C-klasse- og S-klasse-eiere med den nyeste generasjonen MBUX vil også kunne motta tjenesten via en ”over the air” oppdatering senere i år. Man aktiverer da tjenesten ved å koble den til»Online Music» i sin personlige Mercedes me-konto.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.