Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
MAI TILBUD - 17 UKER FOR 17,- KJØP

Guide

24 elektriske julegavetips

Skrevet av / 19.12.21 - 12:00
24 elektriske julegavetips

Sony WF-C500 trådløse ørepropper

Store overraskelse i liten pakke

Sony WF-C500 er de beste øreproppene til under tusenlappen.

Sony WF-C500 er de beste øreproppene vi har testet til denne prisen. Rett ut av esken låter de litt flatt, men med litt justering på EQ i appen har du en vinner her. Kombiner det med en klasseledende batteritid på 10 timer i selve øreproppene, pluss en ekstra lading fra etuiet.

Sony SRS-XB33 bærbar høyttaler

Den beste bærbare

Sony SRS-XB33 er en liten eksplosjon av en bærbar høyttaler.

Sony SRS-XB33 har imponerende fyldig og god bass, og strekker seg lenger enn størrelsen tilsier. Den overkjører sine nærmeste konkurrenter på lydkvalitet. SRS-XB33 er rett og slett den beste høyttaleren i sitt felt akkurat nå, og siden prisen har sunket kraftig siden lansering er den et varp.

Sonons Beam (Gen 2) lydplanke

Den beste av de små

Sonos Beam i siste generasjon er enda bedre, med Dolby Atmos.

Det er godt å vite at Beam kan kjøpes som den er, og fungere meget bra, og dessuten bygges ut etterhvert når behovet og lommeboken tilsier det. Er budsjettet stramt, er dette blant de beste kjøpene der ute. Også sammenlignet med lydplanker hvor subwoofer følger med til samme pris. Så bra er den.

Yale Linus Home smart dørlås

Smart lås gjør livet enklere

Yale Linus gir nye funksjoner til dørlåsen.

Yale Linus er en smartlås for deg som ikke ønsker eller ikke kan skifte ut hele dørhåndtaket til fordel for en Doorman. Hele låsemekanismen festes på innsiden av inngangsdøren, som gjør den usynlig fra utsiden. Nøkkelen kan fortsatt brukes, så du kommer deg inn om batteriet har gått mens du var borte.

Asus Zenfone 8, Mobil

Den ukjente supermobilen

Asus Zenfone 8 er basert på Qualcomms Snapdragon 888-prosessor.

Selv om Asus ikke akkurat er et stort navn innenfor mobilbransjen, så lager selskapet fra Taiwan glimrende mobiler. Zenfone 8 er en kompakt modell med 5,9″ skjerm i FHD+- oppløsning som har fått en oppdateringshastighet på 120 Hz. Lysstyrken er på hele 1000 nits. Under skjermen sitter det et 4000 mAh batteri.

OnePlus CE 5G, Mobil

OnePlus med innertier

Prisgunstig mobil til de unge og smarte.

Tanken er at Nord CE gir brukerne alle de viktigste funksjonene fra den opprinnelige Nord-modellen til en billigere pris, dog uten å gå på kompromiss med kvaliteten. OnePlus Nord CE 5G har selvfølgelig også 5G, og så kommer den med Android 11 + OxygenOS 11, samt med blant annet 64 Mp primært kamera, en separat dybdesensor og et ultravidvinkelkamera med en synsvinkel på 119.

Samsung Galaxy Z Flip 3, Mobil

Ny versjon av brettemobilen

Man må velge Samsung hvis man vil ha en brettbar mobil.

Brettemobilen Galaxy Z Flip var en av de mest spennende nye produktene i 2020. Først og fremst er den lille frontskjermen blitt markant større (nå 1,9 tommer med en oppløsning på 512 x 260 piksler), noe som gjør den markant mer brukbar. Brettemobilen er nå også vanntett, og dessuten oppgraderes Galaxy Z Flip 3 med en ny 5 nm prosessor. Mobilen kommer også med 5G og Android 11.

Tile Pro, Smart Home

Let, og du skal finne

Med lang rekkevidde og IP67.

Tile Pro er en liten Bluetooth-brikke som kan settes på kofferten, i hundens halsbånd eller på nøkkelringen. Brikkens fysiske plassering kan så spores ved hjelp av en app på mobilen. Rekkevidden er 120 meter, og brikken er IP67-sertifisert. Batteriet, som er utskiftbart, kan holde på strømmen i tre år.

JBL Xtreme 3, Bærbar høyttaler

Bærbar konsertrigg

Den kuleste høyttaleren slenger du bare på skulderen.

Den store JBL Xtreme 3, bare ber om å bli tatt med ut, hvor den vil overbevise de fleste med sitt store lydbilde, kontante bass og engasjerende dynamikk. Spiller mektig tøft og høyt. Massiv og godt kontrollert bass. Kan pares med flere høyttalere. Skulderrem følger med.

Apple AirPods 3, trådløse ørepropper

De kuleste øreproppene

Bedre lyd og lengre batteritid.

De ikoniske Apple-proppene er blitt nye. Bedre komfort, lengre batteritid og forbedret lyd er bare noen av nyhetene. Trådløs lading og romtilpasset lyd, er også nytt og lydkvaliteten på samtaler er også forbedret.

iPhone 13, mobiltelefon

Det beste iPhone-valget

Du får mye mobil for pengene i iPhone 13.

For de fleste er iPhone 13 det beste valget blant Apples nye iPhone-generasjon. Man mister raskere skjermoppdatering og telebrennvidde, sammenlignet med 13 Pro, men resten er for alle praktiske formål like bra på en iPhone 13.

DJI Mini 2 combo, kameradrone

Flyvende videokamera

4K-video sett fra luften.

DJI Mini 2 er kameradronen for folk flest, som elsker å fotografere, men ønsker å ta fotograferingen til nye høyder. Den er såre enkel å fly, bildekvaliteten er meget god, men det er 4K-video som virkelig får en til å sperre opp øynene. Vi anbefaler å velge Mini 2 som Fly More Combo-pakken.

Fujifilm X-E4, systemkamera

Perfekt kamera for eventyrlystne

Passer for alle som ønsker et kamera med kvalitetene til et proffkamera.

Fujifilm X-E4 er det perfekte reisekameraet for alle som vil ha et systemkamera som er lite og lett, og bedre å bruke enn mobilen, eller et kompaktkamera. Det er lynraskt, bildekvaliteten blir ikke bedre i denne klassen, og det leverer på brukervennlighet, enten man er fersk eller viderekommen.

Logitech MX Keys Mini

Tastatur til begrenset plass

Skriv med stil og komfort – uten å fylle hele skrivebordet.

Et separat tastatur gir en bedre arbeidsstilling enn den bærbares innebygde, men plassen på skrivebordet kan bli trang. Logitech MX Keys Mini taster er et ultrakompakt tastatur som bare tar opp akkurat den plassen som er nødvendig. Uten å gå på kompromiss. Finnes både til PC og Mac.

TurtleBeach Recon 500 Headset

God lyd til alle spillplattformer

Avanserte drivere og øreklokker i tremateriale lover god lyd til lav pris.

Her er gaven til gameren som heller vil ha god lyd enn trådløs forbindelse og mange kanaler. TurtleBeach Recon 500 har ekstra store 60 mm-drivere. Øreklokkene er støpt i et materiale med trefiber for resonansfri lyd. Da forbindelsen er med 3,5 mm minijack, kan headsettet brukes på alle spillplattformer.

MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless

Lynrask og lett gaming-mus

Trådløs lettvektsmus til spill hvor reaksjonstiden er avgjørende.

I actionpregede 3D-spill kan millisekunders nøling bety forskjellen på liv og død. Derfor gjelder det å være den raskeste musen på bordet. MSI Clutch GM41 Lightweight Wireless er lettere enn navnet – kun 74 gram – og reaksjonstiden på den trådløse forbindelsen er bare en tusendel av et sekund.

Aarke Carbonator 3

Hightech-boblevann

Gi ditt hjemmelagde mineralvann sjampanje-nykker.

Den er egentlig ganske lavteknologisk, og det kreves ikke en app for å styre produksjonen av hjemmelaget mineralvann. Faktisk er den ikke en gang elektrisk. Men det er likevel så mye spesielt ved Aarkes gjennomdesignede utgave av den klassiske kullsyremaskinen at den får lov til å bli med under gadget-juletreet.

Bluesound Powernode N330

Miniforsterker med multirom

Den lille strømmeforsterkeren kan ligge i julestrømpen, men har alt du trenger.

Her er gaven til ham eller henne som gjerne vil ha god lyd og bekvemmelighet, men uten at forsterkeren dominerer innredningen. Bluesound Powernode har multiromsstrømming i HD-kvalitet, støtter alle musikktjenester, og spiller overraskende bra med et par skikkelige høyttalere.

Microsoft Xbox Series X/S – spillkonsoller

Game on!

Spillkonsoller vil alltid være en populær gave. Med de oppgraderte konsollene kan Xbox-fans kjøre spillene de elsker med høyere ytelse, i tillegg til eksklusive titler som Halo Infinite. Toppmodellen Xbox Series X er den raskeste modellen med stor harddisk, mens lillebroren Series S klarer seg med litt lavere ytelse mindre lagringsplass – til en hyggeligere pris.

Spill: Halo Infinite

Nytt eventyr i Halo-sagaen

Det etterlengtede nye spillet i Halo-serien lanseres denne julen, til glede for både nye og gamle Xbox-fans. Opplev et nytt kapittel i Master Chief-sagaen, eller spill mot vennene dine. Halo Infinite skal angivelig være det mest ambisiøse Halo-spillet hittil. Foruten Xbox Series X/S og One vil spillet også være tilgjengelig på Windows 10 PC-er og Steam.

Xbox Wireless Headset – trådløst gaming-headset

En ny dimensjon til dine Xbox-spill

Microsoft Xbox Wireless Headset gir 3D-lyd til en overkommelig pris.

Et komfortabelt trådløst hodesett er et must til lange spilløkter! Microsoft tilbyr egne hodetelefoner til Xbox Series S og X. De godt polstrede øreklokkene har roterende hjul som lar deg finjustere balansen mellom stemmer og lydeffekter. Mikrofonen har støydemping, slik at stemmen din isoleres for renest mulig samtalekvalitet. Game on!

TV: Samsung The Frame QE65LS03A

Stilfull vegg-TV

En av våre favoritt TV-er når det kommer til design og brukervennlighet.

The Frame er en av Samsungs bestselgere her i Norden, og årets modell har fått en ny, slankere formfaktor som gjør den enda stiligere. Om du søker en god, allsidig TV med flott bilde, smarte løsninger og interiørvennlig design, er The Frame fortsatt et av de beste kjøpene der ute. Den er også tilgjengelig i et bredt spekter av skjermstørrelser, fra 32” og helt opp til 85!

LG OLED48C1 – 48” OLED TV

Kompakt gaming-TV

C1-serien fra LG er en av våre favoritter blant OLED-TV-er, med flott kontrastrik bildekvalitet og moderne finesser som gjør den velegnet til både gaming så vel som vanlig TV-underholdning. Den har plenty med strømmetjenester om bord. LG C1-serien er tilgjengelig helt ned i 48 tommer, men blir det for snaut, finnes den også tilgjengelig i 55”, 65”, 77” og 83”!

Lydplanke: TCL TS8132EU

Perfekt nybegynnerkamera

En lydplanke er den enkleste måten å forbedre TV-lyden på.

TCL TS8132 er en av de mest prisgunstige Atmos-lydplankene på markedet. Her får du trådløs subwoofer, Dolby Atmos 3D-lyd og innebygde høydekanaler, som attpåtil låter ganske overbevisende – så lenge man ikke spiller ekstremt høyt. Det finnes enda råere lydplanker der ute, men de koster også mer penger!

Redaksjonen
Lyd & Bildes og L&B Homes journalister velger ut og foretar grundige tester av ca. 475-500 produkter hvert år. Vi tester det meste som går på strøm – det være seg TV-er, mobiltelefoner, høyttalere, bærbar lyd, hi-fi, kameraer, hjemmekino, ultrabooks, smartklokker, nettbrett, m.m.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tips til bedre lydplanke-lyd

Tips til bedre feriebilder

Fem tips til bedre påskebilder

Scroll to Top