Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Kristian Holen
Kristian Holen

Siste artikler av Kristian

Film & TV
Dato: 27.06.14
Mandela: Veien til frihet Den legendaridske sør-afrikaneren har vært gjenstand for mye oppmerksomhet hele sitt liv. Nå, kort tid etter hans død i desember 2013, kommer filmen om Nelson Mandela. Resultatet er definitivt godkjent og det er viktig at den utrolige historien fortelles på nytt.
Film & TV
Dato: 22.03.14
Born in the U.S.A. (DVD) Den amerikanske rockeren, som nærmer seg 65 år, har det siste tiåret nærmest lagt ut på en endeløs turné, der det ene albumet, og turneen, etter den andre avløser hverandre.
Hjemmekino
Dato: 06.03.14
Vi har trukket vinneren av Oscar konkurransen Og vinnerene er......
Foto & Video
Dato: 31.01.14
Svalbardkonkurransen er trukket I samarbeid med Olympus ga Lyd & Bilde deg sjansen til å vinne en fantastisk tredagerstur til SVALBARD den 10.-12. februar! Her er vinneren!
Foto & Video
Dato: 15.01.14
Sony RX10 Sony har forsøkt å lage et kamera som passer til alt, og lykkes med det viktigste.
Hjemmekino
Dato: 15.01.14
Epson EH-TW5200 Testens eneste LCD-projektor har knalle farger og fungerer like godt i dagslys som om kvelden.
Film & TV
Dato: 09.01.14
Den 25. timen Søren Kragh-Jacobsen (Mifunes siste sang) har en flott filmografi og tilfører den ytterligere kvalitet med thrilleren Den 25. timen. Filmen er basert på et teaterstykke og gir både fordeler og ulemper for det endelige resultatet – som har blitt riktig godt.
Mobil
Dato: 07.01.14
Lenovo Yoga Tablet 10 Lenovo Yoga Tablet ville ha vært det perfekte nettbrett hvis man bare skulle bruke det med ører og hender. Men den dårlige skjermen er en klar ulempe.
Film & TV
Dato: 26.12.13
Reisen til julestjernen Julefilmer er stor tradisjon og Reisen til julestjernen fra 1976 har vært viktig for mange nordmenn i årevis. Moskus film og regissør Nils Gaup (Veiviseren) har lagd en ny versjon av eventyret som byr på mye kvalitet, men som neppe setter dype spor og blir en ny juletradisjon.
Dato: 23.12.13
Springsteen & I Ridley Scott er en av produsentene som har fått regissør Baillie Walsh til å sette sammen denne dokumentarfilmen hvor fans av Bruce Springsteen fra hele verden forteller sin personlige historie om deres kjærlighet til «The Boss» og musikken hans. Resultatet er interessant, upolert og rørende selv om det definitivt er en film for fansen.
Film & TV
Dato: 11.11.13
Olympus Has Fallen Det er fullt forståelig at man føler seg fristet til å kopiere Die Hard-filmenes suksesskonsept, men da holder det ikke å kun ta med tøffe actionscener mens man kommer med et usannsynlig søkt og latterlig plott, stort sett blottet for sjarme.
Teknologi
Dato: 04.11.13
Og vinnerene er.. Vi har trukket vinnerene
Hjemmekino
Dato: 27.10.13
Earthquake CinenovaGrande Den enorme 7-kanals CinenovaGrande effektforsterker kan også spille musikk!
Dato: 19.06.13
Django Unchained Westernfilmen Django Unchained er den åttende spillefilmen i Tarantinos tyve år lange filmkarriere, og oppsummerer den på mange måter. Stor underholdning, massevis av action, enorme dialogpassiarer og filmreferanser i hopetall. Quentin kan sin film. Men hva skjer når han går tom for genre som han kan leke seg med? Og burde han spille i sine egne filmer?
Hi-Fi
Dato: 25.05.13
Primare DAC 30 Primare har bygget sin nye DAC omkring lyddelen fra deres meget roste Blu-ray spiller. Et godt valg!
Mobil
Dato: 03.05.13
Logitech Joystick for iPad Kan brukes sammen med: iPad, iPad 2, Den nye iPad, Fjerde generasjon iPad med Retina-skjerm
Mobil
Dato: 03.05.13
Belkin YourType Folio + Keyboard Kan brukes sammen med: iPad 2, Den nye iPad, Fjerde generasjon iPad med Retina-skjerm
Film & TV
Dato: 21.04.13
FINDING NEMO 3D Etter gigantsuksessen med relanseringen av klassikeren Beauty and the Beast i 3D på kino sist år, gjentok nylig Disney suksessen med en av de største moderne klassikerne, den dataanimerte og usedvanlig sjarmerende Finding Nemo.
Dato: 08.03.13
Vinn din egen TomTom Konkurrer og vinn en GPS eller sportsklokke!
Teknologi
Dato: 21.02.13
Alle PS4 trailerne samlet på ett sted En rekke nye titler vil bli lansert i sammen med Playstation 4. Her har vi samlet de første trailerne.
Hi-Fi
Dato: 02.06.12
NAD C390DD NAD C390DD er en hypermoderne, digital stereoforsterker. Den er spekket med muligheter og utstyr, låter topp, og koster altfor lite. Velkommen til fremtiden.
Høyttalere
Dato: 30.04.12
Fostex PM0.4n Skrivebordsvennlige høyttalere i fine farger, men de er noe upraktiske til hverdags.
Hi-Fi
Dato: 23.03.12
Vinneren av årets anlegg Vi har trukket vinneren av årets anlegg, og vinneren ble....
Foto & Video
Dato: 12.03.12
X-Rite skjerm- og skriverkalibrering Når fotoutskriftene ikke ligner bildet du ser på skjermen, er det på tide å kalibrere skjerm og skriver. Først da ser du bildene slik kameraet gjorde det.
Scroll to Top