Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Anmeldelse: Red Notice

Høstens guilty pleasure

Høstens første guilty pleasure er her! La deg, skamløst, lattervekkende forføre av en leken stjernetrio.

Skrevet av / 11.11.21 - 15:01
Red Notice
Tor Aavatsmark

Dwayne «The Rock» Johnsons varemerke er definitivt ikke dype karakterstudier á la Hamlet eller Kong Lear, men tidvis leverer han særs underholdende, lettbente humor – så også med Red Notice.

Trioen Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og fyrrige Gal Gadot servere et gjennomført, skamløst friere til fans av lettbent komikk sauset sammen med referanser fra kjente filmklassikere som Indiana Jones, James Bond og Ocean’s Eleven.

 

Overhodet ikke nyskapende eller original, men like fullt enkel komikk levert av drevne skuespillere som evner å underholde deg en høstmørk onsdag aften.

Les også Ut med et smell! Etter fem filmer takker Daniel Craig av som agent 007 – og for en spektakulær exit han leverer.

Plottet er såre enkelt, fullt av hull og usannsynligheter. Ryan Reynolds er protagonisten Nolan Booth, mer kjent som verdens nest mest kjente, rappkjeftede, kunsttyv. Etter et spektakulært tyveri av et av Kleopatras gylne egg, får han CIA-agent John Hartley (Dwayne Johnson) i hælene.

Les også Someone please call 911! En vanskelig øvelse, men en vellykket remake i et intenst one-man-show.

En anonym, styrtrik, kunstsamler er villig til å betale stor penger for å komplettere samlingen med alle tre av Kleopatras egg – så nå starter kappløpet om å stjele det tredje egget. Her møter Booth beinhard konkurranse fra kløktige, og enigmatiske, The Bishop (Gal Gadot).

I kjent stil i en kuppfilm er ikke alt som det tilsynelatende fremstår, her blir det høk over høk, der alle lurer alle. Aldri sjokkerende overraskende eller særlig original, men dette holder lenge en traurig høstkveld med en stor pose popcorn og en sixpack Aass.

Red Notice (Foto: Netflix)

Det som bærer filmen er det aldeles fornøyelige samspillet mellom Johnson, Reynolds og Gadot. Slapstickene kommer tett som hagel, og det er så visst ikke alle som sitter like godt, men få er like vellykket med sin gutteaktige sjarm som Reynolds i å lire av seg småflaue vitser – selv om det blir litt i overkant ironisert over Johnsons blanke isse.

Spenstige Gadot har mer enn en gang overbevist med sine actionferdigheter, og selv om Wonder Woman 1984 var en nitrist opplevelse, så var ikke det takket være manglende actionnærvær fra Frk. Gadot. Hun har et skjelmsk smil og herlig komisk timing, der hun spiller testosterongutta opp mot hverandre.

RED NOTICE RED NOTICE RED NOTICE RED NOTICE RED NOTICE RED NOTICE RED NOTICE Red Notice_12 Red Notice_15 Red Notice RED NOTICE Red Notice_14 Red Notice_10 Red Notice_13 Red Notice
<
>
Red Notice (Foto: Netflix)

Vi tviler på at det er mye fra Red Notice som varig vil brenne seg inn i Hippocampus i hjernen din, men for knappe to timer kan du sette hodet i hvilemodus og la deg sjarmere av denne tullete virkelighetsflukten. 4 stjerner.

Red Notice kan strømmes fra Netflix fra den 12. november.

Les også Vi kårer den beste strømmetjenesten (for deg) Med lanseringen av Disney+ har strømmekrigen for alvor tatt av, men hvilke av de store strømmetjenestene MÅ du ha?
Red Notice (Foto: Netflix)

Karakter
Red Notice

Fakta:

  • Netflix
  • Release: 12. november 2021
  • Regi: Rawson M. Thurber
  • Med: Ryan Reynolds, Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos, Ivan Mbakop, Vincenzo Amato, Rafael Petardi
  • Genre: Actionkomedie
  • Land: USA
  • År: 2021
  • Tid: 1:55 t.
  • Karakter: 5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les anmeldelsen av Red Notice gratis

Gratis L&B konto

Få tilgang til alle anmeldelser


Eller registrer med epost:
Anmeldelse: House of the Dragon, sesong 2

Kingslayer?

Anmeldelse: Mayor of Kingstown, sesong 3

Skruen strammes til!

Anmeldelse: Atlas

Hvordan er det mulig?!

Anmeldelse: Furiosa: A Mad Max Saga

Hul actionbonanza

Anmeldelse: MILF of Norway, sesong 1

Norges yppigste MILF?

Anmeldelse: Bridgerton, sesong 3, del I

Gjeeeeesp!

TV: Star Wars Day 2024 – ny animasjonsserie lanseres: Tales of the Empire

Ny Star Wars-serie

Anmeldelse: Unfrosted

Seinfeld er fortsatt kongen!

Anmeldelse: A Man in Full

Kampen om status og milliarder

Anmeldelse: Shardlake, sesong 1

Generisk britisk krim

Anmeldelse: The Idea of You

Barnerov?

Anmeldelse: Midtsommernatt

Midtsommerfesten fra Helvete?

Scroll to Top