annonse
annonse
annonse

Spill-orgie fra MSi

Gaming-spesialisten MSi avduket et overflødighetshorn av datamaskiner på Computex-messen.

Taiwanesiske MSi har spesialisert seg i gamingmaskiner i den tunge enden av skalaen. Og de brukte årets Computex-messe til å sende en strøm av nye maskiner ut på markedet. Vi besøkte dem på hjemmebane i Taipei, Taiwan for å se hva det dreiet seg om.

På pressekonferansen før messeåpningen og på MSis stand ble det – selvfølgelig – presentert gaming-pcer i lange baner: Fem maskiner i tre forskjellige serier. I den tunge enden GT75VR Titan, de mindre GE63VR Raider og GE73VR Raider, samt i den ultratynne klassen GS63VR Stealth Pro og GS73VR Stealth Pro.

Seks modeller på rekke og rad på pressemøtet. Og ny maskiner var det også. Foto: MSi.

 

GT75VR Titan kan leveres med enten GeForce GTX 1080, 1070 eller med to 1070-kort i SLI-kobling.

GE63VR Raider og GE73VR Raider-maskinene er utstyrt med GeForce GTX 1070-grafikkort og enten 15″ eller 17″ skjerm.

Så har man Stealth Pro-modellene GS63VR og GS73VR, som er ultrabærbare med en vekt på under to kg i 15″ utgaven. Selv om tykkelsen er nede på 1,8cm har det likevel blitt plass til et GeForce GTX 1070-grafikkort.

 

MSI-New-GE63VR-990x505 MSI-New-GE73VR-990x505 MSI-New-GS63VR-990x505
<
>
(Foto: Produsenten)

I tillegg til rask maskinvare med sjuende generasjons Intel-prosessorer og grafikkort fra Nvidia GeForce GTX 10×0-familien kunne MSi i år utnytte seg av enda kraftigere kjøling, som skulle gjøre det mulig å kjøre på full kraft uten å få problemer med varme. Opp til 12 parallelle heatpipes brukes for å transportere varmen vekk fra elektronikken.

Lyd og farger
De nye maskinene er utstyrt med tastaturer fra danske Steelseries, som nå har fått individuell RGB-belysning bak hver eneste tast, slik at tastene kan blinke individuelt i alle regnbuens farger. Det er også ekstra med lyd i de nye maskinene. Dette ved hjelp av en ESS Sabre DAC og større innebygde høyttalere. I stedet for å bli klemt inn på det siste av ledig plass, har designet satt av plass til lyd under tastaturet i hele maskinens bredde. Det er fortsatt ikke hi-fi. Men det er hvertfall høyt!

Sist, men ikke minst; leveres flere av de nye modellene med 120 Hz skjerm med støtte for HDR (High Dynamic Range). Som bidrar til en bildekvalitet vi ikke er vant til å se fra en laptop.

Nå kan tastene blinke i individuelle farger, hvis det er ønskelig.  Foto: MSi.

 

Rekordstore utmerkelser

Når Computex-messen lukker lørdag kveld, vil MSi kunne dra hjem med intent mindre enn fem priser, som er en ny rekord på messen. Det gjelder blant annet GT83VR som får en Golden Award i kategorien Gaming & Entertainment. VR One, som bæres på ryggen som en ryggsekk får prisen for Best Design. GT83VR Titan SLI. Som er en etterfølger til GT80 Titan, som vi tidligere har testet. Den lever opp til sitt navn. Maskinen inneholder to Nvidia GeForce GTX 1080-grafikkprosessorer, som gjør den til en av de aller kraftigste laptopene på markedet (Også Asus og Acer har tilsvarende monstermaskiner – men uten mekaniske taster).

GT83VR Titan SLI. Foto: MSi

Har du noe å tilføye?
Velkommen til Lyd & Bildes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.
annonse

Les også

Netgear Orbi WiFi 6 Mesh System

IFA 2019: Mesh-nettverk gir ekte trådløs gigabit-hastighet

Om du ønsker maksimal hastighet på ditt trådløse nettverk, og er villig til å betale for det, har Netgear svaret med Orbi WiFi 6 Mesh System.Legg til som favoritt
Razer Blade Stealth 13 16_9

IFA 2019: Razer er først med gaming ultrabook

Blade Stealth 13 er den første ultrabærbare spill-PC-en. Billig? Nei. Praktisk? Det vil vi tro.Legg til som favoritt
IFA 2019: Acer Swift 5 er verdens letteste 14” bærbar

IFA 2019: Acer Swift 5 er verdens letteste 14” bærbar

Den nyeste generasjonen av Acer Swift 5 har nye 10. generasjons Intel Core- prosessor samt NVIDIA GeForce MX250-grafikk og veier bare 990 gram.Legg til som favoritt
IFA 2019: Smartere komfyrvakt

IFA 2019: Smartere komfyrvakt

En smartere kjøkkensensor, som overvåker komfyren og varsler deg via en app på mobilen.Legg til som favoritt
Lenovo Smart Display

Lenovo Smart Display

Lenovo Smart Display med Google Assistant styrer det oppkoblede hjemmet, og kommer med stor skjerm og mulighet for videosamtale.

Legg til som favoritt
Ny bærbar fra Asus har 4K og to skjermer

Ny bærbar fra Asus har 4K og to skjermer

Asus Zenbook Pro Duo med 14" sekundær touchskjerm kan nå kjøpes i butikkene. Legg til som favoritt
Asus ROG Zephyrus S (GX701-EV020T)

Asus ROG Zephyrus S (GX701-EV020T)

Lav og bred som en italiensk supersportsbil – og like upraktisk i morgentrafikken. Zephyrus er skapt for race.

Legg til som favoritt
Apple iPod touch (7. generasjon)

Apple iPod touch (7. generasjon)

Steve Jobs snur seg i graven! Den nye iPod touch hører ikke hjemme i 2019.

Legg til som favoritt
annonse
Lukk meny