Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

On-ear fra B&O

B&O PLAY by Bang & Olufsen presenterer BeoPlay H2: en on-ear hodetelefon man sier er "den perfekte match til et aktivt liv".

Skrevet av / 25.11.14 - 15:20
On-ear fra B&O

«Hos B&O PLAY er vi 100 % dedikert til å gi en ny generasjon lyd og design i absolutt særklasse,» sier Henrik Taudorf Lorensen, direktør for B&O PLAY, og fortsetter: «Med BeoPlay H2 blir den unike Bang & Olufsen-lyden nå tilgengelig i en ny produktkategori og med en design og en brukeropplevelse som fultt ut matcher den store lyden.»

BeoPlay H2 vejer kun 150 gram, og inne i hodetelefonene sitter en spesialutviklet høyttalerenhet på 40 mm og en bassport som skal sikre en fyldig og kraftfull lyd. Materialene er komposittmaterialer, rå tekstiler og ekte lammeskinn. Hodebøylen tilpasser seg automatisk til din hodestørrelse og -form, når du har hatt den på i et par minutter. Den får sin originale form tilbake når du tar den av igjen.

BeoPlay H2 er designet av den danske industrielle designer Jakob Wagner, som også står bak BeoPlay H6 og BeoPlay H3. «Med B&O PLAY ønsker vi primært å gi våre kunder autentisk lyd. Min utfordring var å utttrykke det i hver eneste lille detalj på BeoPlay H2, så musikken fremstår autentisk og som en nytelse for alle sanser,» forteller Jakob Wagner. «Det gjorde vi ved å tenke hver del separat for å optimere og forenkle helheten.»

H2 er utstyrt med en tre-knapps-fjernbetjening og en mikrofon. Fjernbetjeningen og mikrofonen er begge integrert i kablen. Fra januar 2015 lanserer B&O PLAY en rekke kabler til forskjellige brukssituasjoner: en kort lydkabel, som er ideell til brystlommen (0,5 m), en lang lydkabel som passer til lytting fra hjemmeanlegget (2,5 m), og til slutt en spesiell kabel til Android-enheter. BeoPlay H2 koster ca 1.600 kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top