Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sennheiser Accentum Plus: Bedre lyd for pengene?

Sennheisers nye Accentum Plus hodetelefoner kombinerer premium funksjoner med solid batteritid.

Skrevet av / 20.02.24 - 10:07
Sennheiser Accentum Plus: Bedre lyd for pengene?

Accentum Plus bygger videre på suksessen til Momentum 4, men til en mer overkommelig pris. Den legger seg et hakk over Accentum Wireless, blant annet med bæreveske, som lillebroren mangler.

Sennheiser_ACCENTUM_Plus_Black_Folded_wCase Sennheiser_ACCENTUM_Plus_White_Folded_wCase
<
>
Foto: Sennheiser

Accentum Plus har også berøringspanel på øreklokkene, hvor Accentum Wireless kun har fysiske knapper. Vi loves dessuten samme lydkvalitet, støykansellering og komfort som Sennheisers Momentum toppmodell.

Batteritiden på Accentum Plus i likhet med sin lillebror oppgitt til hele 50 timer, med støykansellering påslått. Og etter ti minutter med lading fra utladet tilstand, får du opptil fem timers spilletid. Du kan dessuten lytte mens klokkene lader.

Foto: Sennheiser

Bedre lyd med aptX Adaptive

Videre har Accentum Plus aptX Adaptive lydkodek, som også har innbakt aptX HD lydkvalitet. Ingen ord om Snapdragon Sound eller aptX Lossless, noe som garantert ville blitt skiltet om det var tilfelle.

Les også Fabelaktig bra til lite penger Med Accentum Wireless lover Sennheiser mye arvegods fra deres beste hodetelefoner, til halve prisen. Og de innfrir!

Vi loves dynamisk og detaljert lyd med de 37 mm driverne, og lyden kan delvis tilpasses brukerens preferanser med Sennheisers Sound Personalization-modus. Dette gjøres i mobilappen.

Foto: Sennheiser

Vinklede drivere

Det som ikke kommer frem av pressemeldingen, men som vi vet – fordi vi allerede har fått Accentum Plus til test – er at driverne her er vinklet skrått innover, for å gi et mer naturlig lydbilde. Accentum Wireless har på sin side plane drivere, vi vil derfor forvente at lyden ikke oppleves lik mellom de to.

Senheiser_ACCENTUM_Plus_White_Lifestyle_Female2
Foto: Sennheiser

Sennheiser Accentum Plus: Pris og tilgjengelighet

Accentum Plus er tilgjengelig nå, i fargene sort eller hvitt, til 2690 kroner.

Mer info: sennheiser-hearing.com

Les også Glitrende fra Sennheiser Etter tre år har Sennheiser endelig oppdatert sine Momentum trådløse hodetelefoner. Og Momentum 4 Wireless skuffer ikke.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Støyreduserende ørepropper fra OnePlus

Rimelige ørepropper fra Redmi

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top