Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

HiFiMAN lanserer to rimelige hodetelefonforsterkere med DAC

HiFiMAN EF500 og EF499 har innebygd DAC, og skal drive dine hodetelefoner med presisjon.

Skrevet av / 13.02.24 - 14:28
HiFiMAN lanserer to rimelige hodetelefonforsterkere med DAC

HiFiMAN er først og fremst kjent for sine høykvalitets planmagnetiske hodetelefoner, men utvider nå med elektronikk. Nærmere bestemt to nye DAC/forsterkerkombinasjoner, i form av EF500 og EF499. Stasjonære, men kompakte, forsterkere til dine hodetelefoner. Som skal forbedre lytteopplevelsen uten å tømme lommeboken.

HIFIMAN-EF500-5-1024x683
Foto: HiFiMAN

HiFiMAN EF500: Forbedret presisjon

HiFiMAN EF500 har en såkalt Hymalaya LE R-2R digitalkonverter, som betyr at den er av enkleste oppbygning med bare to motstander. Vi loves en nøyaktig konvertering av det digitale signalet. Teknologien skal minimere egenstøy og forvrengning, og sikre utmerket klarhet og musikalitet.

Hymalaya LE R2R DAC-en har fått en ny algoritme og motstander av høy presisjon, som til sammen gir en lav harmonisk forvrengning på bare 0,0025% (-8dB), og dermed en ren og detaljert gjengivelse av lyden. Blir vi lovet.

Les også Hodetelefonene dine fortjener denne FiiO K9 Pro ESS driver nærmest alt det skal være av hodetelefoner, i tillegg har den alt du trenger av digitale og analoge innganger. Også Bluetooth!
HIFIMAN-499-1-1-1024x683
Foto: HiFiMAN

EF499: Varm og fyldig lyd

For de som foretrekker en varmere lydsignatur, er EF499 et spennende alternativ. Den er også av typen R-2R, men med Philips arkitektur. Som visstnok er kjent for sin rike og fyldige lyd.

Felles funksjoner

Både EF500 og EF499 har både balanserte og ubalanserte utganger, noe som gjør dem kompatible med et bredt utvalg av hodetelefoner og høyttalere. Den kompakte størrelsen tar liten plass på skrivebordet, og bør passe inn i ethvert moderne miljø.

Les også Slik har du aldri hørt musikk før Audeze LCD-X og HiFiMAN Arya, begge i sin nyeste versjon, låter vidt forskjellig. Å kåre en vinner er likevel så godt som umulig.

HiFiMAN EF500 og EF400: Pris og tilgjengelighet

Priset til henholdsvis 459 dollar og 299 dollar, er HiFiMAN EF500 og EF499 prisgunstige alternativer, og vi loves eksepsjonell verdi for pengene sammenlignet med annet til prisen. De er tilgjengelige nå via HiFiMANs nettbutikk. Husk å spesifisere 110 eller 220 volt.

Mer info: hifiman.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top