Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beoplay EX Atelier Edition Northern Sky Turquoise

Den syvende utgaven av Bang & Olufsens Atelier-serie har fargene til en nordisk nattehimmel.

Skrevet av / 02.04.24 - 09:59
Beoplay EX Atelier Edition Northern Sky Turquoise

Bang & Olufsen har sluppet syvende utgave av deres Atelier Edition, kalt «Northern Sky Turquoise.»

For de som ikke husker Atelier-modellene, er dette spesialutgaver av noen av selskapets eksisterende modeller, laget i et svært begrenset antall og for en svært kort periode. Så hvis du må eie en, er det nå eller aldri.

Spesialutgaven av Besound 2 er hånddyppet i et fargebad som styres av en metronom. (Foto: Bang & Olufsen)

Akkurat som flere ganger tidligere, er det Beoplay EX-øreproppene og Beosound 2-høyttaleren som har fått spesialbehandling. Beosound 2 har en gradientfarge som går fra isblått til dypere himmelblått. Og ifølge Bang & Olufsen er dette oppnådd ved hjelp av en metronom.

Les også Beoplay EX: De kunne vært fantastiske Beoplay EX er blant de aller dyreste trådløse øreproppene. Er de også blant de beste?

«Én etter én overflatebehandles hver Beosound 2 forsiktig ved hjelp av en metode der aluminiumstykket sakte dyppes opp ned i det turkise fargebadet. Hastigheten som operatøren dypper aluminiumsstykket i, øker gradvis i takt med en metronom etter hvert som det dyppes dypere ned i fargebadet, noe som sikrer en høy metning øverst og en subtil finish nederst», sier Christian Bauers, direktør for Bang & Olufsen Atelier.

Pris og tilgjengelighet

Bortsett fra fargen er Atelier-produktene identiske med de vanlige versjonene. Men det koster å være unik.
Beoplay EX koster normalt 4.199 kr, mens du må ut med 7.299 kr for å bli eier av ett av bare 100 sett i varianten Northern Sky Turquoise.

Beosound 2 3rd Gen Atelier Northern Sky Turquoise koster 56.990 kr for ett av bare 48 eksemplarer. Normalutgaven, som er tilgjengelig hele året, koster 31.990 kr.

Les også Fremtidssikret Tredje generasjon av Beosound 2-høyttaleren ligner seg selv, men har fått ny programvare som skal tjene den i mange år fremover.
Beoplay EX Atelier Edition Northern Sky Turquoise. (Foto: Bang & Olufsen)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top