Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sennheiser Momentum True Wireless 4

Sennheiser Momentum True Wireless 4 er etterfølgeren til den høyt lovpriste Momentum True Wireless 3. Og nå er de tilgjengelige.

Skrevet av / 04.03.24 - 13:21
Sennheiser Momentum True Wireless 4

Det er nærmest med urverkspresisjon at Sennheiser lanserer den nyeste versjonen av sine helt trådløse ørepropper. Sennheiser Momentum True Wireless 2 kom i 2020, Momentum True Wireless 3 kom i april 2022, og nå er Momentum True Wireless 4 i butikkene.

Hvis du er på utkikk etter et par true wireless-ørepropper i den bedre enden av skalaen, er Sennheiser absolutt å anbefale. Faktisk ble forgjengeren kåret til årets beste trådløse ørepropper i 2022. Og det samme ble også Momentum True Wireless 2 tilbake i 2020!

Les også Trådløs luksus med et vell av funksjoner Vi får flere finesser med den tredje versjonen av Sennheisers glimrende trådløse hodetelefoner.

Momentum True Wirelss 4 byr på mer enn et dusin forbedringer og nye teknologier, deriblant Snapdragon Sound med aptX Lossless. Øreproppene har Bluetooth 5.4. En programvareoppdatering vil snart også legge til Bluetooth LE Audio med LC3 og Auracast.

mtw4_product-images_black-copper mtw4_product-images_black-graphite-5 mtw4_product-images_white-silver
<
>
Momentum True Wireless 4 fås i tre farger (Foto: Sennheiser)

Proppene har opptil 7,5 timers batteritid, som utvides ytterligere 30 timer med oppladningsetuiet. Etuiet kan lades med USB-C og Qi trådløs lading.

Momentum True Wireless 4 har seks mikrofoner, forbedret støykansellering en adaptiv equalizer.

Pris og tilgjengelighet

Sennheiser Momentum True Wireless 4 koster €299, ellers er den svenske prisen 3.490 SEK (Vi tipper at den norske blir den samme)

Momentum True Wireless 4. (Foto: Sennheiser)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

1 hendelser på “Sennheiser Momentum True Wireless 4”

  1. Trond Kjetil Bremnes

    OBS! Sennheiser tilbyr ikke reservedeler i Norge!
    Vær ytterst forsiktig med å kjøpe disse, de har lett for å bli bortkasta penger liggende i en skuff, selv om det skulle være enkelt å erstatte deler.

    Hilsen kjøper av TW3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top