Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition er en spesialutgave av DT 770 Pro, med bedre teknologi – og bedre lyd?

Skrevet av / 29.01.24 - 13:06
Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition

For å markere sitt 100-årsjubileum i år, har Beyerdynamic bestemt seg for å ta sin aller mest kjente hodetelefonmodell, DT 770 Pro, og tilføre den kvaliteter fra de nye DT 700 Pro X. Resultatet er DT 770 Pro X Limited Edition, som blant annet har fått en sårt savnet detalj, nemlig en avtakbar kabel. Den samme som sitter på DT 700 Pro X, og dessuten den dyrere DT 1770 Pro.

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition
Foto: Beyerdynamic

Komfort og lydkvalitet

Vi loves også bedre komfort over lengre lytteøkter, men dessuten bedre lyd. Den 45 millimeter store driveren er erstattet med en forbedret variant, kalt Stellar.45. Den samme sitter i både DT 700 Pro X og DT 900 Pro X.

Der hvor DT 770 Pro er tilgjengelig i 32, 80 og 250 ohms varianter, finnes DT 770 Pro X LE kun med 48 ohm. Samme som DT 700 Pro X.

Les også Blant de beste lukkede vi har hørt Beyerdynamic DT 1770 Pro knuser det meste annet vi har hørt. Selv dobbelt så dyre hodetelefoner sliter mot disse!

Et eget jubileumsmerke på hodebøylen markerer modellen som en del av 100-årsfeiringen. Beyerdynamic lover samtidig at den beholder den solide kvaliteten og håndverket merket er kjent for.

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition
Foto: Beyerdynamic

Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition: Pris og tilgjengelighet

DT 770 Pro X Limited Edition er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå, i begrenset opplag. Prisen er 2590 kroner. Snakker vi om et kommende samlerobjekt?

Mer info: njal.no

Beyerdynamic DT-770-PRO-X-Limited-Edition lifestyle 3-topaz Beyerdynamic DT-770-PRO-X-Limited-Edition 2-topaz Beyerdynamic DT-770-PRO-X-Limited-Edition lifestyle-topaz
<
>
Foto: Beyerdynamic
Les også Beyerdynamic PRO X: For skapere på farten De lukkede DT 700 Pro X og åpne DT 900 Pro X skal gjøre livet enklere for profesjonelle, mens kvaliteten består.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

2 hendelser på “Beyerdynamic DT 770 Pro X Limited Edition”

  1. Marius Barkenes

    Hei
    Jeg eier selv Beyerdynamic DT 700 Pro X og forskjellen mellom DT 700 Pro X og DT 770 Pro X Limited Edition finnes antageligvis ikke. Stellar.45 Drivere og helt lik Tesla teknologi i begge.
    Så dette er kun en kunngjøring for 100 år med Beyerdynamic som det Tyske kvalitetsmerke er bygget på strålende det men ikke nok til at jeg bytter ut mine så og si identiske DT 700 Pro X. Forklar meg forskjellen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Marshall rocker videre

Latterlig billig fra HiFiMAN

B&O Atelier Edition i nordlysfarger

Toppliste: Ørepropper og hodetelefoner til påskeferien

Forbedre hørselen med AirPods Pro

Lykke til med å få kjøpt disse

De beste øreproppene får en etterfølger

Skullcandy: GROM lyd til små barneører

Enda bedre Accentum fra Sennheiser

Forsterkere fra HiFiMAN

Beyerdynamic feirer 100 år med spesialutgave

Bruker solen som krafstasjon

Lyd & Bilde
Scroll to Top