Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: re. Professional massasjepistol

Robust muskelelter

Testens kraftigste deltaker presenteres av re. Et selskap som har satt fokus på massasje og helseprodukter.

Skrevet av / 08.04.24 - 09:30
re. Professional massasjepistol
Åsa Warme Hallén

Re. Professional massasjepistol er testens tyngste deltaker. Den føles virkelig gedigen og robust, på grensen til klumpete. Akkurat som deltakeren fra Beurer leveres den med en svart veske med bærehåndtak. Foruten selve massasjepistolen finner jeg en instruksjonsbok på alle nordiske språk, fire ulike massasjehoder og en nettadapter.

re. Professional massasjevåpen er en kraftig massasjepistol som jeg opplever som litt for grov og faktisk litt klumpete. (Foto: Åsa Warme Hallén)

Å komme i gang og bruke

Når den er blitt ladet, er det bare å kjøre i gang. På undersiden starter jeg apparatet ved å dra skyveknappen til on for så å trykke på on-symbolet på touchskjermen. Her finnes + og et -. Ganske selvinstruerende. På samme display finnes også en indikator for batterinivået.

På displayet framgår det tydelig hvilket intensitetsnivå jeg benytter meg av samt batterinivået. Da hele apparatet vibrerer når det er i gang, har jeg fotografert meg med det avslått; det blir liksom ikke så bra ellers … (Foto: Åsa Warme Hallén)

Jeg er ganske nøye med å lese i instruksjonsboken om hvilket massasjehode som anbefales til hvilken muskelgruppe. Og jeg er takknemlig for at produsenten er informativ og pedagogisk. Jeg vil helst unngå skade!

Å bytte massasjehode er enkelt, bare å dra det som sitter der rett ut, og erstatte med det som passer best til formålet.

Les også Hører støvsugere og skurebøtter fortiden til? Med flaggskipet Deeebot X2 Omni stikker Ecovacs hodet frem og lover at det nå er på tide å ta farvel med manuell rengjøring.

Etter en tids bruk begynner det å bli ganske tungt og uhåndterlig. Da hele apparatet vibrerer (naturligvis), blir det ekstra utfordrende å fokusere. Jeg er imidlertid takknemlig for at re. har tenkt, og valgt et materiale med litt struktur på håndtaket. Det gjør at det ikke blir fullt så glatt som hos Beurer.

Utfordringen med håndtak gjør at det er litt lettere å komme til for eksempel på ryggen enn med Theragun mini, men generelt sett synes jeg at det er utfordrende å massere meg selv på rygg og skuldre.

Batteritid

Batteritiden er selvfølgelig avhengig av hvilket intensitetsnivå jeg velger. Produsenten selv oppgir den til mellom to til seks timer, og det synes jeg er fullt ut godkjent. Jeg har ikke klokket batteritiden selv, men etter en tids bruk kan jeg nok likevel påstå at produsentens informasjon stemmer ganske bra.

Les også En klokke til trening Utrolig robust treningsklokke med en batteritid som slår de fleste. At den dessuten både er klimasmart og pen, gjør heller ikke noe.

Tilbehør

Re. leveres med fire ulike massasjehoder. Tre av dem føles veldig plastaktige og harde, mens det fjerde, som ifølge instruksjonsboken heter rundt hode, er litt mykere.

I den svarte vesken som massasjepistolen tilbringer tiden sin i når jeg ikke bruker den, finnes det også fire ulike massasjehoder for ulike bruksområder og kroppsdeler. (Foto: Åsa Warme Hallén)

Som jeg har nevnt tidligere, fremgår det klart og tydelig i instruksjonsboken hvilket massasjehode som bør brukes til hvilken kroppsdel. Man har til og med gått så langt som å anbefale hvilket massasjehode som er best avhengig av hvilken fysisk aktivitet jeg driver med. Det runde hodet passer tydeligvis best om jeg driver med yoga, dansing eller aerobics. Om jeg liker å trene mage- og brystmuskler, bør jeg derimot satse på det flate hodet. Interessant.

Les også Hva er det som veier? Vekten er i virkeligheten bare et tall. Det interessante er hva som egentlig veier i kroppene våre.

Hastighetsinnstillinger

Her sparer man ikke på hastighetsinnstillingene, men byr på hele 20 ulike mellom 1400–3300 RPM. Og om re. var informative når det gjaldt massasjehodene og bruken av disse, skriver de ikke ett eneste ord om hvilke intensiteter de anbefaler eller når og hvor.

Konklusjon

re. Proffesional massasjevåpen er en kraftig massasjepistol med rikelig tilbehør og veldig mange hastighetsalternativer. Instruksjonsboken er informativ når det gjelder de ulike tilbehørene, og tommel opp for at den finns på de nordiske språkene. Den er absolutt ikke dårlig! Men i akkurat dette startfeltet er den litt for stor og litt for klumpete. Det blir dermed en bronseplass.

Karakter
re. Professional massasjepistol
Premium

Home mener

Grepsvennlig og stabil. Informativ instruksjonsbok. Den kraftigste i testen. Stor og tung.

Også i denne testen:

3 massasjepistoler

Beurer MG 185

Mest for pengene

Mange massasjehoder og intensiteter som skaper bra fleksibilitet. På papiret virker alt på topp!

Mange tilbehør. Informativ instruksjonsbok.
Litt glatt håndtak.
Les hele testen

Therabody Theragun mini (gen 2)

Liten & nett

Testens minste og netteste massasjepistol kommer fra Therabody. Har den virkelig noe å tilføre?

Liten og smidig. Lett å ha med på reise.
Litt dårlig med tilbehør, og ikke like kraftig som de øvrige i testen.
Les hele testen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home

LB+

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde

LB+ Home

Tilgang til ALT innhold på L&B Home

49,- / for 30 dager
119,- / mnd
65,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.

To giganter i duell: Hvem tar avfallet?

Lav pris kan fort gi grå hår

Tørketrommelen som kan nesten alt

Nytt ansikt med strøm og små klapp

Så god at jeg bare må kjøpe den!

El-tannbørster i kamp: smart, smartere og enda bedre

Et skikkelig familiekjøleskap

Romslig vaskemaskin med mange funksjoner

Massasje når og hvor du vil

Behersker du trykket?

Hjertet på rett sted

Hjemmets vinkjeller skjemmer bort druene

Scroll to Top