Følg oss på

Søk etter tester, nyheter og anmeldelser...

Audio Technica ATH-ANC23

Liten men plagsomt god

Grunnen til at en del forerag in-ear hodetelefoner kan være mange. Blant annet tar de mindre plass i bagasjen og de er heller ikke å iøynefallende.
Lyd & Bilde mener
De formbare proppene
Ingen skjøteledning
Spesifikasjoner
  • Type: In-ear
  • Frekvens: 20 – 20000 Hz
  • Batteritid: Opp til 60 timer

ATH-ANC23 heter Audio Technicas in-ear bidrag, og ifølge forpakningen skal den redusere hele 90% av de lavfrekvente forstyrrende lyder som kommer utenifra. I pakken ligger, foruten hodetelefonene, et batteri, en myk pose á la smykkepose og en adapter til flyturen. Til hodetelefonene får du også ørepropper i tre forskjellige størrelser samt et par mer formbare ditto i et skumgummilignende materiale, og disse ble kjapt mine favoritter da jeg letter for litt vondt i ørene av vanlige propper ved lengre tids bruk. På ledningen, som er utstyrt med en klips, sitter ikke helt uventet reguleringen av støydempingen. Proppene sitter godt på plass i ørene og selv om lydbildet savnet trøkk i bassen og krisp diskant uten støydemping er den helt akseptabel. Med det er nå du endrer fra av til på som det hender saker. Foruten å stenge ute sjåførens musikkvalg, som for denne kvelden virker å vøre dansebandmusikk i alle former (ikke noe feil med danseband, men det er kanskje ikke mitt førstevalg når jeg vil nyte av god musikk), serveres mine ører musikk med herlig trøkk i bassen. Foten begynner å trampe takten og hadde det ikke vært for at jeg la bånd på meg selv hadde jeg trolig begynt å synge høyt i bussen også… Jeg tar det sikre foran det usikre og går over til et klassisk stykke, uten sang, og her leveres strykere og piano på en luftig måte som gjør meg rolig i kropp og sjel.

Konklusjon
Klassiske stykker med strykere og piano passer denne hodetelefonen som hånd i hanske, og mater du den med bassfulle låter leverer den også disse på en gledelig måte.

Full tilgang til Lyd & Bilde for 49 kr

Prøv i 30 dager og få tilgang til over 6000 tester, alle nyheter, guider og anmeldelser.

Det er ingen bindingstid og du kan si opp når du selv vil. Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent ?

Også i denne testen:

Creative HN-900

Hodetelefon for dobbelt bruk

Creatives HN-900 er ikke bare en hodetelefon med støydemping, den kan også benyttes som headset, noe den er alene om i dette startfeltet.

Kan brukes som headset
Brukervennligheten Kort ledning Volumøkning

Koss QZ/Pro

Gunstig og behagelig

Koss QZ/Pro er den billigste hodetelefonen i testen noe som i alle fall ikke avspeiler seg på den nydelige passformen.

Prisen Passformen Volumkontroll
Brukervennligheten Kort ledning Volumøkning

Sony MDR-NC100

Pen og rik på finesser

Dette er en av to in-ear hodetelefoner som stiller i startfeltet. Sony MDR-NC100 er ikke bare pen, den har mange småfinesser også.

Lyden Pen
Lyden uten støydemping

Sennheiser PCX 250 II

Spilleglad reisekompis

Hodetelefonen fra Sennheiser er liten, nett og det merkes at det har blitt lagt ned litt arbeid på komfort og smart konstruksjon.

Prisen Passformen Volumkontroll
Ingen skjøteledning Lyden uten demping

Sony MDR-NC7

Ingen kokongfølelse

Sonys halvdekkende hodetelefon er litt mer dekkende enn både den fra Audio Technica og Sennheiser, og utformingen på selve hodebøylen gjør den relativt spenstig og behagelig å ha på seg på lange reiser.

Behagelige øreklokker
Ingen skjøteledning Støydempingen Bassfattig

Audio Technica ATH-ANC1

Flott og Smidig på reisen

Fra Audio Technica kommer denne halvdekkende hodetelefon som er lett og enkel å folde sammen. Bra å ha til reisen med andre ord.

Smidig Skjøteledning
Passformen

Denon AH NC800

Dyr og bra med tilbehør

Hodetelefonen fra Denon havner akkurat under maksprisen jeg hadde satt, og har er det ikke spart på komfort eller tilbehør. Her får du en fin kokong-følelse, og det er egentlig først når du tar av deg hodetelefonene eller slår av støydempingen at du innser hvor støyende et tog faktisk er. Men med prislappen i bakhodet er det vel akkurat hva du bør kunne forvente deg.

Lyden Passformen Hard veske
Prisen Volumøkning
7 Comments

Har du noe å tilføye?

Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Kontakt

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
Org. Nr 965 237 186
© 2021 Publish AS

Hold deg oppdatert!

Motta vårt nyhetsbrev:
© 2021 Publish AS - Lyd & Bilde arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde.no for personlige og ikke-kommersielle formål. Du kan laste ned, linke til og skrive ut Innhold fra lydogbilde.no for private og ikke-kommersielle formål, forutsatt at du henviser til kilden, respekterer eventuelle rettighetsnotiser og/eller -reservasjoner. Du kan ikke bruke Innhold, herunder (men ikke begrenset til) ikoner, for noen andre formål eller på noen andre måter enn de som er uttrykkelig tillatt. NB! Artikler som ligger utenfor plusstjenesten er ≪kjøpt fri≫ av muren av vedkommende produsent/leverandør.