Harman/Kardon Go +Play Wireless

Balanserte toner

Den trådløse Bluetooth-versjonen av Harman/Kardon Go + Play er minimalistisk på både funksjon og utseende. Men den låter fabelaktig.
Lyd & Bilde mener
Balansert og taktfast lyd Fyldig bass Spiller høyt nok
Få funksjoner Ikke blant de kraftigste
Spesifikasjoner
  • 3,5 mm AUX
  • Bluetooth
  • Lader iPod/iPhone med USB
  • 8 x D-batterier + 12V
  • Batteritid: ikke oppgitt
forfatter

Om du ikke vil ha de blinkende diskolysene som preger en del tradisjonelle boomblastere, og heller ikke har behov for hverken iPod-dokking, gitartilkobling eller CD-spiller, kan Harman/Kardon Go + Play Wireless være midt i blinken.

Anlegget er elegant buet, i halvsirkelform, bærehåndtaket er en integrert del av halvsirkelen. Funksjonene er enkelt og greit trådløs avspilling via Bluetooth, eller du kan koble til hvilken som helst musikkspiller med stereo minijack-kabel. Til bærbart bruk bruker anlegget åtte D-batterier.

Lydkvaliteten
Anlegget parer enkelt med mobiltelefonen via Bluetooth. Like enkelt er det å koble til med minijack-kabel.

Med kabel låter det best. Anlegget varter opp med en taktfast og fyldig bass. Lydbildet er stort og frodig, uten å bli frampå og hardt. Sangstemmer kommer godt frem, og selv om mellomtonen aldri er frampå, er den absolutt til stede. Spesielt kvinnevokaler skinner fint ut, det samme gjør mannsstemmer. Mellomtonegjengivelsen er likevel litt slank nedover, slik at kraftige mannsstemmer ikke helt får den fylden de fortjener. Men det er ellers intet negativt å si. Det er plenty med overtoner, som får frem luften i lydbildet.

Dette er det mest kompakte anlegget i testen, som er det enkleste å henge over sykkelstyre når man skal et sted. Det gjør at det da heller ikke er det kraftigste i dette selskapet, men står slettes ikke langt tilbake. Dessuten bevarer Harman/Kardon dynamikken og kontrollen overraskende bra helt til det sier stopp.

Bluetooth låter flatere og mer livløst enn kabel, spesielt i mellomtonen, men i parken tar jeg Bluetooth over kabel når som helst. Et helt klart anbefalt anlegg til utendørsbruk i sommer!

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Også i denne testen:

JVC Boomblaster

Originalen ruler fortsatt

Den originale JVC Boomblaster er fortsatt noe av det feteste til utendørs bruk. Den både ser ut og låter som en bazooka!

Kraftig Heftig bass Bluetooth DAB+
Mangler litt oppløsning Noen synes kanskje bassen er for ekstrem (pingler!)

TDK Wireless Boombox ET-A73

Bærbar retro

Et herlig retroutseende gjør TDK-anlegget bemerket. En rektangulær form med bærehåndtak gjør TDK Wireless Boombox veldig retro av utseende.

Balansert lydbilde Rytmisk bass Tøft retroutseende
Litt frampå i øvre mellomtone

Sharp Boombox GX-M10

Et diskotek under armen

Med blinkende lys og et skrikende utseende er det umulig å overse Sharp GX-M10. Dessverre når ikke lyden opp.

Spiller høyt Kan kobles til gitar og mikrofon
Hard klang

Soundcast Outcast

Perfekt hagefest

OutCast fra Soundcast er et sylinderformet anlegg hvor kraft og lydkvalitet står i høysetet. Og med kompromissløs trådløs overføring fra iPod.

Ekstremt kraftig God oppløsning Heftig bass Tapsfri trådløs overføring
Trådløs overføring trenger strøm Ikke veldig kompakt Prisen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.