TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Guide

RELEASELISTE: Disney+, Netflix, HBO Max, Prime Video, Viaplay, Apple TV+, SkyShowtime – oktober 2022

Disse seriene/filmene kan du strømme i oktober - og nå får vi gjensyn med herlig outrerte Tanya McQuoid!

forfatter
Publisert 06.10.22 - 12:40

Endelig er høstmørket her!

Jo visst er det deilig med sommersol, late dager, summende bier og en avkjølende dukkert – gjerne etterfulgt av grillmat og en kald pils (eller tre) på terrassen. Men selv de eviglange skandinaviske sommerdagene må en dag ta slutt; og med høsten kommer innetid (akkompagnert av skyhøye strømpriser…), der vi kan krølle oss godt sammen i sofaen og se en fascinerende serie eller heftig actionfilm en mørk høstaften.

Høstesesongen er tradisjonelt høysesong for TV-titting, men mange av strømmetjenestene har nok svidd av det meste av «kruttet» (med serier som House of the Dragon og Ringenes Herre: Maktens Ringer) allerede, så oktober ser faktisk relativt slunken ut med hensyn til ekstatiske nyheter.

PS! Ikke glem Ukrainas kamp mot krigsforbryterske Russland. Her kan du donere penger til det livsviktige hjelpearbeidet for Ukraina

Disney+

Nå har Disney-konglomeratet blitt den største strømmeaktøren av dem alle, etter at de i juli skubbet Netflix ned fra tronen.

Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Steamboat Willie Disney

Mikke Mus & Co åpner måneden (3/10) med den etterlengtede sesongavslutningen av The Walking Dead.

I denne sesongen havner gruppene i ukontrollerbare situasjoner, der det lurer farer rundt hver eneste sving – både døde og levende…

 

5. oktober kom den nye dramaserien The Bear, der hele sesong 1 ble sluppet på premieredagen. Den har blitt meget godt mottatt i det store utlandet, som en skikkelig feelgood serie.

I The Bear følger vi Carmen «Carmy» Berzatto (Jeremy Allen White), en ung kokk fra gourmetverdenen, som kommer hjem til Chicago for å drive familiens sandwhichsjappe – The Original Beef of Chicagoland – etter et hjerteskjærende dødsfall i familien. I en verden svært annerledes fra den han er vant til, blir Carmy nødt til å balansere den brutale realiteten av å være eieren av en liten virksomhet, med et viljesterkt og autoritetsmotstridende kjøkkenpersonell, og et anstrengt forhold til familien sin, samtidig som han må håndtere konsekvensene av brorens selvmord.

 

14. oktober kommer en moderne, komisk, vinkling på Romeo & Julie: Rosaline.

Rosaline er en ny vri på Shakespeares klassiske kjærlighetshistorie, fortalt gjennom øynene til Julies kusine, som tilfeldigvis også er en av Romeos nylige romantiske interesser. Rosaline blir knust når Romeo møter Julie og begynner å vie henne oppmerksomheten i stedet. Da legger Rosaline en plan for å forhindre den berømte romansen, og vinne ham tilbake.

 

Senere i oktober slippes en ny Star Wars-animasjonsserie: Star Wars: Tales of the Jedi kan strømmes fra den 26. oktober.

 

Vi minner om at den meget severdige Star Wars-serien Andor fortsatt er inne i sesong 1 på Disney+!

Les også Spiren til opprøret! Disney fortsetter med utvidelsen, og fordypningen, av Star Wars-universet. Og lykkes godt.

PS! Den norske Oscar-filmen Kon-Tiki blir tilgjengelig på Disney+ fra den 14. oktober.

 

Netflix

Netflix byr opp til nok en ny nordisk serie i oktober, der vi i The Playlist kan følge gründerfasen til verdens største strømmetjeneste, Spotify.

Den svenske dataprogrammereren Daniel Ek (Edvin Endre) hadde i 2004 nylig cashet inn 10 millioner for sitt tech-selskap (programmatisk reklame) og så nå etter nye nettbaserte områder han kunne kaste sin kompetanse, og penger, over. Sammen med tech-investoren Martin Lorentzon (Christian Hillborg), Sveriges svar på Jordan «The Wolf of Wall Street» Belfort, la de sin elsk på den foreldete forretningsmodellen til musikkindustrien – og satte seg fore å utvikle verdens beste strømmetjeneste for musikk. Og, den skulle være gratis for brukerne.

Serien om den svenske gründersuksessen kan strømmes fra den 13. oktober.

 

7. oktober kan du se dokumentaren, og historien som ligger til bakgrunn for serien Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Conversations With a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes.

 

Joel Edgerton og Sean Harris ser du i det psykologiske krimdramaet The Stranger fra den 19. oktober.

 

Jessica Chastain og Eddie Redmayne spiller hovedrollene i originalfilmen The Good Nurse.

Dramafilmen er regissert av danske Tobias Lindholm (som blant annet har skrevet filmmanuset til Et glass til (Druk)). Premiere den 26. oktober.

 

Se mer fra Netflix’ oktober-premierer her:

 

HBO Max

Bunnsolide Hugh «Dr. House» Laurie får vi gjensyn med i andresesongen av sci-fi-komiserien Avenue 5 den 11, oktober.

Avenue 5 transporterer oss til en fremtid der romturisme har blitt en realitet og en lukrativ bransje. Kaptein Ryan Clark (Laurie) havner på dypt vann når det luksuriøse romskipet hans, eid av Herman Judd (Josh Gad), blir kastet ut av kurs. Det som skulle være et åtte uker langt cruise, blir til en åtte år lang reise. I sesong to har det gått fem måneder siden det mislykkede forsøket på å omdirigere fartøyet.

 

Sesong 2 av dokumentarserien The Vow får premiere den 18. oktober.

I juni 2019 ble NXIVM-grunnleggeren Keith Raniere dømt for pengeutpressing, menneskehandel, tvangsarbeid, identitetstyveri og produksjon og besittelse av barnepornografi. Raniere ble dømt til 120 års fengsel.

Del to av The Vow handler om den føderale rettssaken mot Raniere og gir seere et eksklusivt innblikk i kultlederens innerste sirkel, inkludert medgrunnleggeren av NXIVM, Nancy Salzman.

 

En av fjorårets definitivt beste TV-serier tok for seg det tilsynelatende «kompliserte» livet til søkkrike, hvite amerikanere på en av Mauis flotteste luksusresort: The White Lotus.

Vi møtte forsmådde, bortskjemte, til dels virkelighetsfjerne amerikanere som fikk Hawaiiferien ødelagt av bagateller, druknet seg i selvmedlidenhet eller smålige familiekrangler. En umake gjeng jetsettere på vei til drømmeferien på den smaragdgrønne paradisøyen Maui. Det de hadde til felles var sin superrikdom – og generelle misnøye med livet, familien og seg selv.

Serieskaper Mike White hadde sett for seg, og planlagt, serien som en frittstående miniserie. Men, som det så fint heter: «Due to popular demand» ble serien fornyet, og allerede mandag den 31. oktober kan du strømme sesong 2 på HBO Max.

Denne runden befinner vi oss ikke lenger på Hawaii, men på The White Lotus resort på mafiaøyen Sicilia, helt nederst i støvelen i solvarme, sjarmerende Italia; og den eneste av de ledende skuespillerne som returnerer er den nevrotiske, selvsentrerte, sterkt alkoholiserte (men akk så befriende fornøyelige) Tanya McQuoid (Jennifer Coolidge).

 

Dog, hovedattraksjonen på HBO Max i oktober er faktisk ikke en splitter ny serie, men episode 8, 9 og 10 (sesongfinalen!) av den fortreffelige fantasyserien House of the Dragon (prequel-serien til Game of Thrones).

Episodene slippes h.h.v. den 9., 16. og 23. oktober.

Les også Dragens tidsalder HBO Max satser stort på at prequel-serien til Game of Thrones skal løfte strømmetjenesten til gamle høyder. Det tror vi den vil!
House of the Dragon sesong 1 1 1

 

Prime Video

Jeff Bezos’ Prime Videos fremste kort i strømmekrigen i høst er definitivt sesong 1 av gigantomaniserien Ringenes Herre: Maktens Ringer.

I morgen kan du strømme episode 7, mens den åttende, SESONGFINALEN!, får premiere neste fredag, den 14. oktober.

 

Andre nyheter er middelalderdramaet Catherine Called Birdy, regissert og skrevet av Lena «Girls» Dunham.

Året? 1290. I den engelske middelalderlandsbyen Stonebridge er Lady Catherine (kjent som Birdy) det yngste barnet til Lord Rollo og Lady Aislinn. Lekeplassen hennes er Stonebridge Manor, et hus som i likhet med familien har sett bedre dager. I et økonomisk nødlidende og grådighet, ser Rollo på datteren som sin vei ut av økonomisk ruin, ved å gifte henne bort til en velstående mann for penger og land. Men Birdy, som alle de store tenåringsheltinnene, er livlig, smart og eventyrlysten – og klar til å unngå enhver frier som kommer, på stadig mer geniale måter.

Eventyrfilmen får premiere den 7. oktober.

 

Fra samme dag kan du se Sean «Game of Thrones» Bean i det emosjonelle fengselsdramaet Time.

Mark Cobden (Bean) er full av skyldfølelse etter å ha drept en uskyldig mann ved et uhell. Etter å ha akseptert dommen på fire år og blitt separert fra familien, møter han Eric McNally (Stephen Graham), en omsorgsfull fengselsbetjent som gjør sitt beste for å beskytte de han har ansvar for. Men når en av de farligste innsatte identifiserer hans svakhet, står Eric overfor et umulig valg; mellom hans prinsipper og hans familie.

 

Adskillig mer «kommersiell» en nok den nye sci-fi-/thrillerserien The Periheral, med tøffe Chloe G. Moretz i hovedrollen.

Flynne Fisher (Moretz) bor på landsbygda i det sørlige USA, og jobber på den lokale 3D-printerbutikken mens hun tjener sårt tiltrengte ekstra penger ved å spille VR-spill for rike mennesker. En natt tar hun på seg et headset og befinner seg plutselig i det futuristiske London – en elegant og mystisk verden, forlokkende forskjellig fra hennes egen strevsomme tilværelse. Men dette er ikke som ethvert spill hun har spilt før: Flynne begynner å innse at det ikke er en virtuell virkelighet… det er ekte.

Storserien får premiere den 21. oktober.

 

Viaplay

En av 90-tallets virkelige store serier er endelig tilbake!

Vår nordiske strømmetjeneste byr på en skikkelig oktober-godbit, med originalserien Riket Exodus. I serien får Lars von Trier endelig avslutte sin unike serie om Rigshospitalet i København.

Exodus blir den siste sesongen av den ikoniske serien, og denne gangen dukker kjente navn som Mikael Persbrandt, Tuva Novotny og Alexander Skarsgård opp i tredje og siste sesong av Lars von Triers klassiske serie Riket.

Spøkelseshistorien om sykehuset der ondskapen har fått fotfeste, og medisinsk vitenskap har sin daglige kamp med seg selv, med svenskene og det overnaturlige og uforklarlige i en blanding av skrekk og latter. I den nye sesongen søker søvngjenger Karen (Bodil Jørgensen) svar på seriens uløste spørsmål for å redde sykehuset fra undergang. Karen sovner en natt og havner på mystisk vis foran Rikshospitalet. Porten til Riket har begynt å åpne seg igjen. Premiere: 9. oktober.

PS! I forbindelse med produksjonen av Riket Exodus har Riket I og II gjennomgått en grundig restaurering, slik at alle sesonger nå kam strømmes i høyeste kvalitet, til både gamle og nye fans.

 

 

Ute allerede er sesong 2 av Stella Blómkvist.

Viaplays første islandske originalserie tok seerne med storm i 2017. I oppfølgeren spiller Heida Reed (Poldark) nok en gang den smarte og hensynsløse forsvarsadvokaten Stella Blómkvist. Med Reykjavik som base bruker hun sine egne spesielle metoder for å levere rettferdighet.

 

Mot slutten av måneden, den 21. oktober, kan du se Susan Sarandon og Anna Friel i sesong 1 av countrymusikk-dramaet Monarch.

 

 

Apple TV+

Hovedattraksjonen fra Apple i oktober er filmatiseringen av braksuksessromanen Shantaram.

Basert på den internasjonalt bestselgende romanen av Gregory David Roberts, følger Shantaram en flyktning ved navn Lin Ford (Charlie Hunnam) som ønsker å gå seg vill i det pulserende og kaotiske 1980-tallets Bombay. Alene i en ukjent by, strever Lin for å unngå problemer han løper fra på dette nye stedet. Etter å ha falt for en gåtefull og spennende kvinne ved navn Karla, må Lin velge mellom frihet eller kjærlighet og komplikasjonene som følger med det.

Premiere allered den 14. oktober.

 

Vi vil så absolutt anbefale å få med deg Ethan Hawke og Ewan McGregor i den sorte dramakomedien Raymond & Ray.

Filmen følger halvbrødrene Raymond og Ray som har levd i skyggen av en forferdelig far. På en eller annen måte har de fortsatt en sans for humor, og begravelsen hans er en sjanse for dem til å finne opp seg selv på nytt. Det er sinne, det er smerte, det er dårskap, det kan være kjærlighet, og det er definitivt grave-graving.

Slippes den 21. oktober.

 

PS! Musikkelskere kan strømme Armstrong-dokumentaren Louis Armstrong’s Black & Blues fra 28. oktober.

Dokumentaren byr på et intimt og avslørende blikk på den unike musikeren, presentert gjennom en linse av arkivopptak og aldri før-hørte hjemmeopptak og personlige samtaler. Filmen, regissert av Sacha Jenkins, hedrer Armstrongs arv som grunnleggeren av jazzen.

 

SkyShowtime

Nykommeren (som forrige måned erstattet Paramount+) har enn så lenge en relativt slunken line up av nye titler – vi detter da heller ikke av stolen når vi ser hva som slippes i oktober.

Fantaysdramaet Vampire Academy, sesong 1 slippes den 10. oktober.

En historie om vennskap, romantikk og fare. I en verden av privilegier og glamour, utvikler to unge kvinners vennskap seg på tross av sine påfallende forskjellige bakgrunner, mens de forbereder seg på å fullføre utdanningen sin og melde seg inn i vampyrsamfunnet. Den ene er en mektig kongelig, den andre halvt vampyr.

Ja, hva skal man si?…

 

Fra samme dato kan du se den lovende grøsserserien Let the Right One In.

Inspirert av den opprinnelige svenske romanen (og filmen), handler serien om Mark (Demián Bichir), og hans datter Eleanor, hvis liv ble endret for alltid 10 år tidligere da hun ble omgjort til en vampyr.

Innelåst som 12-åring, kanskje for alltid, lever Eleanor et lukket liv, kun i stand til å gå ut om natten, mens faren gjør sitt beste for å gi henne det menneskelige blodet hun trenger for å holde seg i live.

 

I tillegg kan du strømme de to filmene Sing 2 (18/10) og The Lost City (25/10) fra SkyShowtime denne måneden.

Les også Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Top Gun Maverick 1

Komplett liste over alle nye titler hos de største strømmetjenestene ser du nedenfor. God strømmefornøyelse – og, ha en riktig god høst 🙂

Stargirl S03
Stargirl Action, Adventure, Crime, Drama, Fantasy, Sci-Fi | May 18, 2020 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
The Cleaning Lady S02
The Cleaning Lady Crime, Drama, Thriller | January 3, 2022 (United States) Summary: A whip-smart Cambodian doctor comes to the U.S. for a medical treatment to save her son, but when the system fails and pushes her into hiding, she uses her cunning and intelligence to fight ... Read all
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Young Sheldon S06
Young Sheldon | September 25, 2017 (United States) Summary: Meet a child genius named Sheldon Cooper (already seen as an adult in The Big Bang Theory (2007)) and his family. Some unique challenges face Sheldon, who is socially impaired.
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Vampire Academy S01
Vampire Academy | September 15, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
The Social Network
The Social Network | October 29, 2010 (Norway) Summary: As Harvard student Mark Zuckerberg creates the social networking site that would become known as Facebook, he is sued by the twins who claimed he stole their idea, and by the co-founder who ... Read all
Countries: United StatesLanguages: English, French
Inferno
Inferno | October 14, 2016 (Norway) Summary:
Countries: United States, HungaryLanguages: English, French, Italian, Turkish
Norm of the North: Keys to the Kingdom
| August 9, 2018 (India) Summary:
Countries: India, United StatesLanguages: English
01.10.2022
Dangerous Waters S02
Dangerous Waters | October 4, 2012 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
How to Adventure S03
How to Adventure | November 14, 2017 (South Africa) Summary:
Countries: South AfricaLanguages: English
01.10.2022
Scotland: A Wild Year S01
Scotland: A Wild Year | June 25, 2021 (United Kingdom) Summary:
Countries: New Zealand, United KingdomLanguages: English
01.10.2022
Bangers & Cash S01
Bangers & Cash | April 18, 2019 (United Kingdom) Summary:
Countries: United KingdomLanguages: English
01.10.2022
The Unusual Suspects S01
The Unusual Suspects | June 3, 2021 (Australia) Summary:
Countries: AustraliaLanguages: English
01.10.2022
The Last Son
The Last Son | December 10, 2021 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Jason Bourne
Jason Bourne Action, Thriller | July 29, 2016 (Norway) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, Greek, German, Japanese
The Bourne Ultimatum
Jason Bournes ultimatum Action, Mystery, Thriller | September 14, 2007 (Norway) Summary:
Countries: United States, Germany, France, SpainLanguages: English, French, Arabic, Russian, Spanish
The Bourne Supremacy
D'oh!
Summary:
The Bourne Legacy
The Bourne Legacy | September 7, 2012 (Norway) Summary:
Countries: United States, JapanLanguages: English, Russian, Filipino, Ukrainian
The Bourne Identity
Hvem var Jason Bourne Action, Mystery, Thriller | September 13, 2002 (Norway) Summary:
Countries: United States, Germany, Czech RepublicLanguages: English, French, German, Dutch, Italian, Yoruba
Out of Africa
Mitt Afrika | February 27, 1986 (Norway) Summary:
Countries: United States, United KingdomLanguages: English, Swahili, Arabic
01.10.2022
Jane Eyre
Jane Eyre | June 24, 2011 (Norway) Summary: A mousy governess who softens the heart of her employer soon discovers that he's hiding a terrible secret.
Countries: United Kingdom, United StatesLanguages: English, French
01.10.2022
Sin City. A Dame to Kill For
Sin City: A Dame to Kill For | September 5, 2014 (Norway) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Boo! A Madea Halloween
Boo! A Madea Halloween | October 21, 2016 (United States) Summary:
Countries: Hong Kong, United StatesLanguages: English
01.10.2022
Tyler Perry’s Boo 2! A Madea Halloween
Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween | October 20, 2017 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Leprechaun
Leprechaun | January 8, 1993 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Leprechaun II
Leprechaun 2 | April 8, 1994 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Leprechaun III
Leprechaun 3 | June 27, 1995 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Leprechaun Returns
Leprechaun Returns | December 11, 2018 (United States) Summary:
Countries: United States, Canada, South AfricaLanguages: English
01.10.2022
Leprechaun Origins
Leprechaun: Origins | August 26, 2014 (United States) Summary:
Countries: CanadaLanguages: English
01.10.2022
Shanghai Knights
Shanghai Knights | June 6, 2003 (Norway) Summary:
Countries: Hong Kong, United StatesLanguages: English, Mandarin
01.10.2022
Billy Elliot
Billy Elliot | December 26, 2000 (Norway) Summary:
Countries: United Kingdom, FranceLanguages: English
01.10.2022
The Da Vinci Code
Da Vinci-koden | May 19, 2006 (Norway) Summary:
Countries: United States, Malta, France, United KingdomLanguages: English, French, Latin, Spanish
01.10.2022
Angels & Demons
Engler & Demoner | May 20, 2009 (Norway) Summary:
Countries: United States, ItalyLanguages: English, Italian, Latin, French, Swiss German, German, Chinese, Spanish, Polish
01.10.2022
Chocolat
Sjokolade | January 19, 2001 (United States) Summary:
Countries: United Kingdom, United StatesLanguages: English, French
01.10.2022
The Kindness of Strangers
The Kindness of Strangers | May 1, 2021 (Norway) Summary:
Countries: Denmark, Canada, Sweden, France, Germany, United Kingdom, United StatesLanguages: English
01.10.2022
The Sixth Sense
Den sjette sansen | October 29, 1999 (Norway) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, Latin, Spanish
01.10.2022
Hot Fuzz
Hot Fuzz | April 13, 2007 (Norway) Summary: A skilled London police officer, after irritating superiors with his embarrassing effectiveness, is transferred to a village where the easygoing officers object to his fervor for regulations... Read all
Countries: United Kingdom, France, United StatesLanguages: English
01.10.2022
Sleepless in Seattle
| June 25, 1993 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.10.2022
Sex Tape
Sex Tape | July 25, 2014 (Norway) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, Ukrainian
The Others
The Others | February 22, 2002 (Norway) Summary:
Countries: Spain, United States, France, ItalyLanguages: English
01.10.2022
The Scars of Ali Boulala
The Scars of Ali Boulala | March 25, 2022 (Sweden) Summary:
Countries: Sweden, NorwayLanguages: Swedish, English, Finnish
01.10.2022
The Woman in Black
Error
Summary:
The Foreigner
The Foreigner | November 10, 2017 (Norway) Summary:
Countries: United Kingdom, China, United States, IndiaLanguages: English, Mandarin
01.10.2022
Shanghai Noon
Shanghai Noon | May 26, 2000 (United States) Summary:
Countries: United States, Hong KongLanguages: English, Mandarin, Sioux, Spanish
01.10.2022
The Other Guys
Reservesnut | October 8, 2010 (Norway) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, Ukrainian
Where the Wild Things Are
Til Huttetuenes land | December 11, 2009 (Norway) Summary:
Countries: Germany, United States, AustraliaLanguages: English
Stella Blómkvist S02
| November 24, 2017 (Iceland) Summary:
Countries: IcelandLanguages: Icelandic
02.10.2022
The Thing About Pam S01
The Thing About Pam | March 8, 2022 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
02.10.2022
Chip and Potato S04
Chip and Potato Animation | October 15, 2018 (Canada) Summary:
Countries: United Kingdom, CanadaLanguages: English
03.10.2022
Zoo S01-03
Zoo | June 30, 2015 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
04.10.2022
The Good Doctor S06
The Good Doctor | September 25, 2017 (United States) Summary: Shaun Murphy, a young surgeon with autism and Savant syndrome, is recruited into the surgical unit of a prestigious hospital.
Countries: United StatesLanguages: English
04.10.2022
.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Julekos i det ville, brutale, vesten? Disse seriene/filmene kan du strømme i desember - og nå kommer 1923!
Adar erstattes! Prime video annonserer nye skuespillere/karakterer til Ringenes Herre - og et trist bytte.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Bilde