TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

The Playlist – nå er traileren her!

Netflix dramatiserer den fascinerende historien om Spotifys tilblivelse.

forfatter
Publisert 16.09.22 - 09:31

Den 13. oktober får den nye svenske serien The Playlist premiere på Netflix.

Miniserien forteller den dramatiske, og høyst fascinerende, historien bak det svenske startup-selskapet Spotify.

The Playlist er regissert av Per-Olav Sørensen (Quicksand – Störst av allt). Serien sentrerer seg rundt den unge svenske teknologigründeren Daniel Ek og hans samarbeidspartnere som revolusjonerte en hel industri ved å tilby gratis og lovlig strømmet musikk over hele verden.

Les også Quicksand – Störst av allt, sesong 1 Skremmende drama som bringer den amerikanske våpenkulturen inn i vår egen trygge bakgård.

Det er en historie om hvordan hardt arbeid, utholdende vilje og store drømmer kan hjelpe små aktører til å utfordre dagens løsninger ved å utvikle måten vi lytter til musikk på.

The Playlist (Foto: Netflix)

Hovedrollene bekles av Edvin Endre som Daniel Ek, Ulf Stenberg (Bjørnstad) som Per Sundin, Gizem Erdogan (Kjærlighet og anarki) som Petra Hansson, Joel Lützow som Andreas Ehn, Christian Hillborg som Martin Lorentzon og Janice K. Kavander som Bobbie T.

Serien vil bestå av seks episoder á 45 minutters, og manusforfatter er Christian Spurrier.

The Playlist_1 (5) The Playlist_1 (6) The Playlist_1 (4) The Playlist_1 (2)
<
>
The Playlist (Foto: Netflix)
Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Steamboat Willie Disney

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Men jerven var ikke død! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 gjenoppstår helten med knivbladene, i Deadpool 3.
Endelig er Lotus tilbake! Fikk du ikke nok av arrogante, narsissistiske, hvite rike turister på Hawaii, så vender konseptet snart tilbake på skjermen.
Har "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjelp av kunstig intelligens James Earl Jones går av med pensjon, men stemmen hans bevares ved hjelp av AI-teknologi!
Bridges i sitt ess! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tall. Han briljerer som pensjonert superspion i miniserien basert på Perrys roman.
Fascinerende dårlig! Viaplay forsøker seg med et klønete innlegg i den betente norske ulvedebatten – og ender opp med å servere oss en fullstendig uinteressant, og uengasjerende, historie.
Mer cash fra Sverige! Netflix slipper nå den etterlengtede andresesongen av Snabba Cash!
Følg Lyd & Bilde