TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Guide

RELEASELISTE: Disney+, Netflix, HBO Max, Prime Video, Viaplay, Apple TV+, SkyShowtime – november 2022

Disse seriene/filmene kan du strømme i november - og nå kommer Dutton-klanen tilbake!

forfatter
Publisert 09.11.22 - 15:15

Høsten er kommet for full maskin, regnet pøser ned, vannmagasinene fylles opp – og det er ikke lenge igjen til jul.

Dermed har noen av strømmetjenestene så smått begynt å slippe julefilmer/-serier.

Disney+

Nå som Disney-konglomeratet har passert Netflix, fortsetter Mikke Mus & Co med sitt imponerende tempo av nyutgivelser.

Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Steamboat Willie Disney

Mest spenning er det nok rettet mot oppfølgerserien til Willow.

Med Val Kilmer på steroider, fyrrige Joanne Whalley Kilmer (hans eksfru) og morsomme Warwick Davis i hovedrollene, omgitt av et eventyrlig univers, fenget fantasyfilmen barn og tenåringer på 1980- og ’90-tallet.

Den 30. november kan du se hva Disney+ har fått ut av serien, der vi får gjensyn med både Joanne Whalley og Warwick Davis. PS! Vi har sett førstesesongen, og kan avsløre at det ikke er all verdens grunn til å skru opp forventningene…

Les også Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Willow sesong 1 1 1

 

Allerede fra i dag av (9/11) kan du strømme den nye dokumentarserien med David Beckham:

Save our Squad with David Beckham.

 

Fans av Steve Carell bør få med seg thriller-miniserien The Patient.

En psykologisk thriller om psykologen Alan Strauss (Carell), som holdes fanget av en pasient, Sam Fortner (Domhnall Gleeson), som viser seg å være en seriemorder. Sam har et uvanlig krav til Alan: At han skal stoppe Sams trang til å drepe. For å overleve, må Alan dykke inn i Sams forstyrrede sinn og hindre at han dreper igjen. Men Sam nekter å snakke om vonde følelser. Mens han er i fangenskap, må Alan konfrontere sin egen fortid og minner fra da han selv gikk i terapi, og sliter med bølger av egne undertrykte problemer.

Kan strømmes fra den 30. november.

 

 

Fyrrige Amy Adams spiller i eventyrkomedien Disenchanted (Eventyret i Monroeville).

Det er femten år siden Giselle (Adams) og Robert giftet seg, men Giselle har blitt desillusjonert over livet i byen. De bestemmer seg for å flytte sin voksende familie til det søvnige forstadssamfunnet Monroeville, på jakt etter et mer eventyrlig liv. Dessverre blir ikke dette den umiddelbare løsningen hun hadde håpet på. Forstaden har et helt nytt regelverk og en lokal bidronning, Malvina Monre, som får Giselle til å føle seg mer malplassert enn noensinne.

Filmen får premiere den 18. november.

 

PS! Fra den 11. november blir Jens Lapidus’ Snabba Cash, Snabba Cash II og Snaba Cash 3 tilgjengelig på Disney+ i Norden.

 

Netflix

Månedens største godbit på Netflix er utvilsomt sesong 5 av Peter Morgans episke dramaserien om livet og levnet til britenes lengstsittende monark, den nylig avdøde dronning Elizabeth II, i The Crown.

Treffende nok ser vi på plakaten for sesong 5 Diana og Charles i forgrunnen, mens dronning Elizabeth befinner seg i en mer tilbaketrukket stilling. Valget av billedkomposisjon er definitivt ikke tilfeldig fra serieskaper Peter Morgans side, for denne runden må sjefen i Huset Windsor finne seg i å spille annenfiolin.

Den nye sesongen tar for seg det turbulente livet til Windsor-familien på 1990-tallet; med stort fokus på de meget veldokumenterte, og særs offentlig eksponerte, ekteskapsproblemene mellom prins Charles og Lady Diana Spencer. Nye skuespillere trer inn i samtlige ledende roller.

Les også Skandalenes tiår! Femtesesongen av Netflix’ flaggskipserie, The Crown, dypdykker i kongefamiliens ekteskapsskandaler.

Sesong 5 har global premiere  i dag (9/11).

 

Allerede ute (1/11) er sesong 2 av den ungdommelige dramaserien Young Royals, om den plagede svenske kronprins Wilhelm.

Anmeldelsen av sesong 1 kan du lese her.

 

Det er lenge til vi får et gjensyn med den herlige gjengen i Stranger Things, men den dyktigste skuespilleren av dem alle, Millie Bobby Brown kan du se i den herlige Sherlock Holmes spin-offen Enola Holmes 2.

Hadde premiere den 4. november. Vi falt for den sjarmerende lekenheten i originalfilmen.

 

Føler du deg klar for litt julehygge, byr Netflix opp med Christmas with You (17/11) og Lindsay Lohans Falling for Christmas, den 10. november.

 

Ho! Ho! Ho!

NB! Se mer fra Netflix’ november-premierer her:

 

 

HBO Max

Vi føler fortsatt et stort tomrom etter at siste episode av episke House of the Dragon ble sendt for noen uker siden; ikke helt av samme kaliber, men nå kommer HBO Max med sin første finske (!) originalserie.

True Story Finland handler om å bringe de morsomste og mest relaterbare sanne historiene fra Finland frem i rampelyset. Programledere for den nye humorserien er de prisbelønte radiopersonlighetene Viki og Köpi.

Premieren var den 2. november.

True Story Finland (Foto: HBO Max)

Sesong 2 av The Sex Lives of College Girls blir tilgjengelig fra den 17. november.

Serien handler om fire studenter ved New Englands prestisjetunge Essex College. I sesong to kommer studentene tilbake fra høstferie og må takle alle utfordringene som ble kastet i fanget på dem i slutten av sesong 1.

 

Prime Video

For noen uker siden kunne vi bevitne den spektakulære avslutningsepisoden på Ringenes Herre: Maktens Ringer på Prime Video. En serie som utvilsomt har sikret Jeff Bezos & Co en hærskare av nye abonnenter. Men, som kjent, én svale gjør ingen sommer.

Nå kommer strømmegiganten med en skikkelig innertier! The English, med Emily Blunt i hovedrollen får premiere på fredag (11/11).

The English 1 7 1
The English (Foto: Prime Video)

I det Herrens år 1890 hensettes vi til det golde, øde, endeløse prærielandskapet i Oklahoma, Nebraska og Wyoming; «The American Heartland». Nybrottsland, frarøvet indianerne, som fylles opp av europeiske immigranter på jakt etter et nytt og bedre liv.

Til en nyanlagt «by», bestående av ett shady hotell, ankommer aristokraten Lady Cornelia Locke (Blunt), i sine lekreste kjoler, blondehansker og hatt med matchende slør. Hun er på jakt etter mannen som tok livet av hennes sønn, men møter kun et kaldt, lovløst, mannsdominert/-sjåvinistisk og brutalt samfunn.

Serieskaper er Hugo Blick (The Shadow Line) – som også fungerer som produsent, regissør og manusforfatter av miniserien. Og forfatteren har skrevet et komplekst, særs ambisiøst og skremmende intelligent manus.

 

I realityserien The Bridge følger vi tolv fremmede som møtes for første gang, i nydelig natur, med kun ett mål; å vinne premien på 1 million kroner. Det er bare en hake – pengene er begravd på en øy, 300 meter borte. Jakob Oftebro leder an.

Premieren var den 4. november.

 

Multikunstneren Harry Styles er å se i det romantiske dramaet My Policeman (4/11).

Filmen gir oss historien om forbudt kjærlighet og sosiale konvensjoner i endring. My Policeman følger tre unge mennesker – politimannen Tom (Harry Styles), lærer Marion (Emma Corrin) og museumskurator Patrick (David Dawson), mens de legger ut på en følelsesladet reise i Storbritannia på 1950-tallet.

 

Viaplay

Vår nordiske strømmetjeneste hadde en knallsterk oktober, ikke minst med premieren på den avsluttende sesongen av Lars von Triers Riket – og tar tempoet litt ned i november.

Hovedlanseringen for måneden slippes den 13. november.

Elvira er en varmhjertet og annerledes krimdramaserie om den 35 år gamle Elvira Gregersen, som foretrekker å leve livet sitt skjult for resten av verden. Hennes monotone tilværelse blir avbrutt når en sexarbeider fra bordellet der Elvira jobber forsvinner. Nå blir Elvira dratt inn i et drama som snart involverer alle rundt henne og snur hele verden hennes på hodet.

 

En annen, severdig, serie er allerede ute (7/11), den nye, belgiske, originalserien Pandore.

 

 

Apple TV+

Hovedattraksjonen fra Apple i november hadde premiere allerede den 4. november; da var premieren på sesong 2 av The Mosquito Coast.

Vi var ikke overveldes imponert over førstesesongen, men er villig til å gi den fascinerende historien om den farlige reisen til Allie Fox (Justin Theroux), en briljant oppfinner og sta idealist, som drar meg seg familien sin på en farlig søken etter å finne tilflukt fra den amerikanske regeringen, karteller og leiemordere.

Serien er løselig basert på Paul Theroux’ roman, som ble filmatisert (med Harrison Ford i hovedrollen) allerede i 1986.

 

Gå for all del ikke glipp av Jennifer Lawrence i dramafilmen Causeway.

Et intimt portrett av en soldat som sliter med å tilpasse seg livet sitt etter å ha kommet hjem til New Orleans.

Premiere var den 4. november.

 

Men, også Apple TV+ vil insistere på julehygge allerede i november. Fra den 18. november kan du strømme Spirited.

Julekomedien byr på Will Ferrell og Ryan Reynolds i hovedrollene, og er (meget) løselig basert på Dickens klassiker A Christmas Carol.

Kan bli (litt?) morsom…

 

Måneden rundes av (ikke fullt så julete) med sesong 1 av actionserien Echo 3, med Luke Evans i hovedrollen.

Serien er basert på den prisbelønte serien When Heros Fly, skapt av Omri Givon og inspirert av den anonyme romanen av Amir Gutfreund. Satt til Sør-Amerika, følger vi Amber Chesborough, en strålende ung vitenskaper som er det emosjonelle hjertet til en liten amerikansk familie. Når Amber forsvinner langs grensen mellom Colombia og Venezuela, sliter broren hennes, Bambi (Evans), og mannen hennes, med å finne henne. Et komplekst personlig drama, satt mot det eksplosive bakteppet av en hemmelig krig.

Premiere den 23. november.

 

SkyShowtime

Nykommeren (som i september erstattet Paramount+) har enn så lenge hatt en relativt slunken line up av nye titler, men nå forsøker strømmetjenesten å step-up-the-game; og i november kommer sesong 5 av en av de mest ettertraktede seriene av dem alle: Yellowstone!

Les også Mer strømmeinnhold! Nykommeren på strømmemarkedet tar nå grep - og lover mer, og bedre, innhold.

Det moderne westerndramaet til Taylor Sheridan, Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen, er en av TV-seriene som til gangs har vunnet en stadig større tilhengerskare de siste årene.

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den mektige Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare maktbegjær. Serien har «vokst» på oss, og tredje- samt fjerdesesongen fikk oss fullstendig hektet på livet til den outrerte Dutton-familien, med pater familias John Dutton og hans spik-spenna-gærne datter, Beth (Kelly Reilly), i deres evigvarende kamp for å beholde ranchen.

Yellowstone, sesong 5 (Foto: Paramount)

Lite er lekket ut av plottet til avslutningssesongen (?), nok en gang med staute Kevin Costner i hovedrollen, men ryktene går om at den vil bli blodig… Nå teller vi ned dagene til premieren på sesong 5 – som slippes allerede den 13. november.

 

Den 25. november kan du strømme Jake Gyllenhaal i Michael Bay-thrilleren Ambulance. Bay står blant annet bak Transformers-filmene.

I løpet av en enkelt dag i Los Angeles’ gater forandrer tre liv seg for alltid.

Filmen er basert på den danske filmen (2005) av samme navn, og fokuserer på krigsveteranen Will Sharp som er på desperat pengejakt for å dekke sin kones legeregninger. Will ber om hjelp fra sin adoptivbror, den karismatisk yrkeskriminelle Danny (Gyllenhaal). Flukten går fullstendig galt…

 

Komplett liste over alle nye titler hos de største strømmetjenestene ser du nedenfor. God strømmefornøyelse – og, ha en riktig god inne-høst 🙂

The Winchesters S01
The Winchesters | October 11, 2022 (United States) Summary: An epic untold love story of John and Mary of how they not only saved their love but also the entire world.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Before Midnight
Før midnatt Drama, Romance | September 6, 2013 (Norway) Summary:
Countries: United States, GreeceLanguages: English, Greek, French
01.11.2022
Young Royals S02
Young Royals Drama, Romance | July 1, 2021 (Sweden) Summary:
Countries: SwedenLanguages: Swedish
01.11.2022
The Takeover
The Takeover | November 1, 2022 (Netherlands) Summary: Framed for murder after uncovering a privacy scandal, an ethical hacker must evade the police while trying to track down the criminals blackmailing her.
Countries: NetherlandsLanguages: Dutch
01.11.2022
The Perfect Christmas Present
Mr. Christmas | November 4, 2017 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Chestnut Christmas Family
A Chestnut Family Christmas | November 30, 2021 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Memories of Christmas
Memories of Christmas | December 8, 2018 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Get a Job
Get a Job | March 25, 2016 (Canada) Summary: After college, Will is having problems getting a good, lasting job, as are his roomies, his girlfriend, and his just-fired dad.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Merry Kissmas
Merry Kissmas | December 5, 2015 (United States) Summary: A woman engaged to marry a self-centered film and stage director/choreographer falls for a caterer whom she kisses, as does he for her.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Spy Kids 3: Game Over
Småspioner i 3-D: Game Over | March 12, 2004 (Norway) Summary: Carmen's caught in a virtual reality game designed by the Kids' new nemesis, the Toymaker. It's up to Juni to save his sister, and ultimately the world.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Trading Places
Rollebyttet | December 16, 1983 (Norway) Summary: A snobbish investor and a wily street con artist find their positions reversed as part of a bet by two callous millionaires.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Furry Little Christmas
A Furry Little Christmas | December 5, 2021 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Shirley
Shirley | June 10, 2021 (Norway) Summary: A famous horror writer finds inspiration for her next book after she and her husband take in a young couple.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Hustlers
Hustlers Comedy, Crime, Drama | September 13, 2019 (Norway) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English, Russian
01.11.2022
Snowmance
Snowmance | November 26, 2017 (United States) Summary: Each year Sarah builds her "Snow Beau" snowman with her best friend Nick. After another breakup, she begins to wonder if she'll ever find true love of her own. A little Christmas magic bring... Read all
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Candy Cane Candidate
Candy Cane Candidate | December 20, 2021 (United States) Summary:
Countries: United States, CanadaLanguages: English
01.11.2022
VFW
VFW | February 14, 2020 (United States) Summary: A group of old war veterans put their lives on the line to defend a young woman taking shelter in their local VFW post, who's running from a deranged drug dealer and his relentless army of d... Read all
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
John Wick: Chapter 2
John Wick Chapter 2 Action, Crime, Thriller | February 10, 2017 (Norway) Summary:
Countries: United States, Italy, Hong Kong, CanadaLanguages: English, Italian, Russian, Sign Languages, Hebrew
01.11.2022
A Godwink Christmas: Miracle of Love
A Godwink Christmas: Miracle of Love | December 11, 2021 (United States) Summary:
Countries: Canada, United StatesLanguages: English
01.11.2022
My Best Friend’s Wedding
Min beste venns bryllup | June 20, 1997 (United States) Summary: When a woman's long-time friend reveals he's engaged, she realizes she loves him herself and sets out to get him, with only days before the wedding.
Countries: United StatesLanguages: English, French, Italian
01.11.2022
Fred Claus
Fred Claus | November 9, 2007 (United States) Summary: Fred Claus, Santa's bitter older brother, is forced to move to the North Pole to help Santa and the elves prepare for Christmas in exchange for cash.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Sisterly Christmas
A Sisterly Christmas | December 7, 2021 (United States) Summary:
Countries: Canada, United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Unicorn for Christmas
A Unicorn for Christmas | November 24, 2022 (United States) Summary: A young girl discovers a real-life unicorn at a Christmas carnival and must protect it from a greedy fair owner.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Winter’s Tale
Winter's Tale | February 21, 2014 (Norway) Summary: A burglar falls for an heiress as she dies in his arms. When he learns that he has the gift of reincarnation, he sets out to save her.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
Sauen Shaun filmen: Farmageddon | November 22, 2019 (Norway) Summary: When an alien with amazing powers crash-lands near Mossy Bottom Farm, Shaun the Sheep goes on a mission to shepherd the intergalactic visitor home before a sinister organization can capture ... Read all
Countries: United Kingdom, France, Belgium, United StatesLanguages: English
01.11.2022
Christmas in Pine Valley
Christmas in Pine Valley | November 5, 2022 (Sweden) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Puppy for Christmas
A Puppy for Christmas | November 25, 2016 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
The Man Who Killed Hitler and Then Bigfoot
The Man Who Killed Hitler and Then the Bigfoot | February 8, 2019 (United States) Summary: A legendary American war veteran is recruited to hunt a mythical creature.
Countries: United StatesLanguages: English, Russian
01.11.2022
Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Det regner kjøttboller 2 - Maten slår tilbake | January 17, 2014 (Norway) Summary: Flint Lockwood now works at The Live Corp Company for his idol Chester V. But he's forced to leave his post when he learns that his most infamous machine is still operational, and is churnin... Read all
Countries: United StatesLanguages: English, Chinese
01.11.2022
Christmas with the Kranks
O, jul med din glede | December 3, 2004 (Norway) Summary: With their daughter, Blair, away in Peru, Luther and Nora Krank decide to skip Christmas all together until she decides to come home, causing an uproar when they have to celebrate it at the ... Read all
Countries: United StatesLanguages: English, Spanish
01.11.2022
Dirty 30
Dirty 30 | September 23, 2016 (United States) Summary: When the party is on, it is off the hook! Kate has only a few days to turn her life around before she turns Dirty 30, but with three besties and zero rules, anything is possible!
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Bad Moms
Bad Moms | July 29, 2016 (Norway) Summary: When three overworked and under-appreciated moms are pushed beyond their limits, they ditch their conventional responsibilities for a jolt of long overdue freedom, fun and comedic self-indul... Read all
Countries: United States, ChinaLanguages: English
01.11.2022
A Bad Moms Christmas
Bad Moms 2 | November 4, 2017 (Norway) Summary: As their own mothers drop in unexpectedly, our three under-appreciated and over-burdened moms rebel against the challenges and expectations of the Super Bowl for mothers: Christmas.
Countries: United States, ChinaLanguages: English, Japanese
01.11.2022
Running with the Devil
Running with the Devil | September 20, 2019 (United States) Summary: The CEO of an international conglomerate sends two of his most regarded executives to investigate why shipments of cocaine are being hijacked and over cut somewhere on the supply chain.
Countries: Colombia, United StatesLanguages: English, Spanish
01.11.2022
A Christmas Stray
A Christmas Stray | December 14, 2021 (United States) Summary:
Countries: Canada, United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Star for Christmas
A Star for Christmas | December 2, 2012 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Jack Frost
Jack Frost | September 18, 1999 (Norway) Summary: A father who can't keep his promises is killed in a car accident. One year later, he returns as a snowman who has the final chance to put things right with his son before he is gone forever.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Tyler Perry’s A Madea Family Funeral
A Madea Family Funeral | March 1, 2019 (United States) Summary: A joyous family reunion becomes a hilarious nightmare as Madea and the crew travel to backwoods Georgia, where they find themselves unexpectedly planning a funeral that might unveil unsavory... Read all
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Burden
Burden Biography, Drama, History | December 1, 2020 (Norway) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Four Christmases
Anywhere But Home Comedy, Drama, Romance | December 26, 2008 (Norway) Summary:
Countries: Germany, United StatesLanguages: English
01.11.2022
Candy Coated Christmas
Candy Coated Christmas | November 19, 2021 (United States) Summary: A rich L.A. marketing executive heads to a small town during the Christmas season to arrange for the sale of a property she owns, unbeknownst to her tenants.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Color Out of Space
Color Out of Space | February 25, 2020 (United States) Summary: A secluded farm is struck by a strange meteorite which has apocalyptic consequences for the family living there and possibly the world.
Countries: United States, Malaysia, PortugalLanguages: English
01.11.2022
The Clovehitch Killer
The Boy Scout Killer | November 16, 2018 (United States) Summary: A picture-perfect family is shattered when the work of a serial killer hits too close to home.
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Bad Santa
Bad Santa | November 5, 2004 (Norway) Summary: A miserable conman and his partner pose as Santa and his Little Helper to rob department stores on Christmas Eve. But they run into problems when the conman befriends a troubled kid.
Countries: Germany, United StatesLanguages: English
01.11.2022
A Mission for Christmas
A Christmas Mission | November 20, 2021 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Ghosts of Girlfriends Past
Ghosts of Girlfriends Past | July 10, 2009 (Norway) Summary: While attending his brother's wedding, a serial womanizer is haunted by the ghosts of his past girlfriends.
Countries: United StatesLanguages: English, Japanese, Chinese, Spanish
01.11.2022
Betrayed
Betrayed | August 24, 2016 (United States) Summary:
Countries: United StatesLanguages: English
01.11.2022
Arthur Christmas
Arthurs julegaverace | December 9, 2011 (Norway) Summary: Santa's clumsy son Arthur sets out on a mission with Grandsanta to give out a present they misplaced to a young girl in less than two hours.
Countries: United Kingdom, United StatesLanguages: English
01.11.2022
Dangerous Liaisons
Farlige forbindelser | February 24, 1989 (United States) Summary: A scheming widow and her manipulative ex-lover make a bet regarding the corruption of a recently married woman.
Countries: United States, United KingdomLanguages: English
01.11.2022
Elliot The Littlest Reindeer
Mini-reinsdyret Elliot | December 2, 2018 (Canada) Summary: When Blitzen announces his retirement on December 21st, a miniature horse has 3 days to fulfill his lifelong dream of earning a spot on Santa's team at the North Pole try-outs.
Countries: CanadaLanguages: English
01.11.2022

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Julekos i det ville, brutale, vesten? Disse seriene/filmene kan du strømme i desember - og nå kommer 1923!
Adar erstattes! Prime video annonserer nye skuespillere/karakterer til Ringenes Herre - og et trist bytte.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Følg Lyd & Bilde