TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Se trailer – Yellowstone 5

Kevin Costner & Co saler opp hestene for nok en runde cowboy-intriger.

forfatter
Publisert 02.10.22 - 09:31

En av TV-seriene som til gangs har vunnet en stadig større tilhengerskare de siste årene, er det moderne westerndramaet til Taylor Sheridan, Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen.

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den mektige Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare maktbegjær. Definitivt ingen dårlig serie, men etter vår smak tidvis en litt i overkant såpeserie á la Falcon Crest.

Yellowstone, sesong 5 (Foto: Paramount)

Dog, serien har «vokst» på oss, og tredje- samt fjerdesesongen fikk oss fullstendig hektet på livet til den outrerte Dutton-familien, med pater familias John Dutton (Costner) og hans spik-spenna-gærne datter, Beth (Kelly Reilly), i deres evigvarende kamp for å beholde ranchen.

Nå teller vi ned dagene til premieren på sesong 5 – og Paramount slapp denne uken den første traileren:

 

Sesong 5 av Yellowstone får premiere på SkyShowtime den 14. november.

NB! Om du er ute etter en litt mer klassisk westernserie, så gå for all del ikke glipp av prequel-serien til Yellowstone!

1883, sesong 1 (Foto: Paramount+)

1883 serverer serieskaper Taylor Sheridan oss den fascinerende forhistorien om Dutton-familien, og deres særs strabasiøse ferd for å etablere seg under nybrottstiden i USAs ødemark.

Definitivt blant de beste seriene du kan strømme akkurat nå!

Les også Det herlige, vakre, brutale, ville vesten Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.
Annonse
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Her er den første Indy-traileren 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' har premiere 23. juni 2023. Og nå er den første traileren her.
Svensk krim fra Disney Disney lager serie ut av den svenske krimsuksessen Koke bjørn.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøker å puste nytt liv i 1980-talls klassikeren.
Kommer allerede i desember! SkyShowtime slipper i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone med fornøyelig comeback Sly Stallone gjør et mer enn anstendig comeback som seriøs skuespiller i en ujevn mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie har premiere 5. januar 2023 Serien er på seks episoder. Blant de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Følg Lyd & Bilde