Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV
Vi utfører vedlikehold på våre nettsider fra kl 23:00 22.04.24. Noe nedetid vil forekomme.

Nyhet

SkyShowtime lanserer mer innhold

Nykommeren på strømmemarkedet tar nå grep - og lover mer, og bedre, innhold.

Skrevet av / 05.11.22 - 10:01
SkyShowtime lanserer mer innhold

Den 20. september kom det en helt «ny» strømmetjeneste på det nordiske markedet. Skjønt, ny og ny…

Underholdningsgigantene Comcast Corporation og ViacomCBS Inc. kunngjorde i august i fjor et nytt partnerskap. Selskapene slo pjaltene sammen og lanserte den nye abonnementbasert strømmetjenesten SkyShowtime i mer enn 20 europeiske land, med potensialet å nå 90 millioner hjem.

Strømmetjenesten henter sitt innhold fra katalogene til Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Showtime, Paramount Pictures, Nickelodeon og Peacock, samt enkelte filmer fra Dreamworks.

Les også Nå er SkyShowtime offisielt lansert SkyShowtime erstatter strømmetjenesten Paramount+, og byr blant annet på filmer og serier fra Paramount og Universal Pictures.

Som et resultat av fusjonen forsvant dermed den halvannet år gamle strømmetjenesten Paramount+ fra markedet, der innholdet nå er en del av SkyShowtime.

Siden lanseringen har SkyShowtime blitt (rettmessig) kritisert for å ikke støtte strømming 4K-kvalitet, samt en relativt slunken backlog.

Et relanseringsevent i Amsterdam i går var ventet å bøte på tjenestens mangler.

Les også Det herlige, vakre, brutale, ville vesten Prequel-serien til Yellowstone overgår sin moderserie.

De nye seriene som ble kunngjort i går kveld, består av en rekke genre, samt kjente gjengangere:

Yellowstone, sesong 5

Yellowstone er satt til dagens Montana og sentrerer rundt kvegdynastiet til den mektige Dutton-familien, og alle dens intriger, konflikter og åpenbare maktbegjær.

Lite er lekket ut av plottet til avslutningssesongen (?), nok en gang med staute Kevin Costner i hovedrollen, men ryktene går om at den vil bli blodig…

Premiere: 13. november

 

The Calling

En krim/dramaserie med NYPD-detektiven Avraham Avraham (Jeff Wilbusch), hvis tro på menneskeheten er hans superkraft når sannheten skal avdekkes. Avraham veiledes av en dyp spiritualitet og religiøse prinsipper, og blir tvunget til å stille spørsmål ved sin egen menneskelighet i det en tilsynelatende rutinemessig etterforskning snus på hodet.

Premiere: 1. desember 2022

Tulsa King

Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak Tulsa King, hvor Sylvester Stallone (også Oscar-nominert) spiller New York-mafialederen Dwight «The General» Manfredi, som løslates fra fengselet etter 25 år og blir sendt rett i eksil av sjefen sin for å etablere forretningen i Tulsa i Oklahoma. Mens han innser stadig mer at mafiafamilien kanskje ikke har hans beste interesser i tankene, bygger Dwight sakte opp en gjeng bestående av svært atypiske karakterer som hjelper ham med å etablere et nytt kriminelt imperium – på et sted som for ham like gjerne kunne vært en annen planet.

Premiere: desember 2022

Tulsa King (Foto: SkyShowtime)

1923

Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak 1923, den neste delen av «Yellowstone»-historien, etter den kritikerroste serien 1883. De Oscar-nominerte skuespillerne Harrison Ford og Helen Mirren har hovedrollene i 1923, som introduserer en ny generasjon av Dutton-familien og utforsker det tidlige nittenhundretallet. Pandemier, tørke, slutten av forbudstiden og de harde trettiåra plager fjellregionen i vest, hvor Dutton-familien bor og sliter.

Premiere: januar 2023

Funny Woman

Denne komiserien er basert på Nick Hornbys bestselgende roman Funny Girl, hvor skjønnhetsdronningen Barbara Parker (Gemma Arterton) fra Blackpool gjør alt for å lykkes i London – midt i «the swinging 60s». Humoren viser seg å være Parkers største ressurs, og hun omdefinerer hva det vil si å være en morsom kvinne.

Premiere: januar 2023

Funny Woman (Foto: SkyShowtime)

Mayor of Kingstown sesong 2

Mayor of Kingstown er laget av Oscar-nominerte Taylor Sheridan og Hugh Dillon, og følger den mektige McLusky-familien i Kingstown i Michigan, hvor fengselssystemet er den eneste industrien som går med solid overskudd. Med skuespillere som Oscar-nominerte Jeremy Renner og Oscar-vinner Dianne Wiest, tar serien opp temaer som institusjonell rasisme, korrupsjon og ulikhet, og gir et usminket innblikk i deres forsøk på å etablere orden og rettferdighet i en by som ikke har noen av delene.

Les også Vi fikser det! Jeremy Renner går fra godhjertet superhelt til, forsøksvis, godhjertet «fikser» i fengslende krimdrama.

Premiere: 2023

Mayor of Kingstown, sesong 2 (Foto: SkyShowtime)

Rabbit Hole

Denne spionthrillerserien handler om John Weir (Kiefer Sutherland), en ekspert innen bedriftsspionasje som anklages for drap og må håndtere mektige krefter som kan påvirke og kontrollere befolkninger.

Premiere: 2023

Ripley

Denne serien er basert på Patricia Highsmiths bestselgende romaner om Tom Ripley, og forteller historien om en rotløs mann på 60-tallet i New York. Når han ansettes av en velstående familie, viser det seg å føre til bedrageri, svindel – og til slutt drap. Andrew Scott spiller hovedrollen som Tom Ripley, Johnny Flynn er Dickie Greenleaf, og Dakota Fanning portretterer Marge Sherwood.

Premiere: 2023

Three Women

Basert på den internasjonalt bestselgende sakprosaboken av Lisa Taddeo, som også er ansvarlig produsent. Denne uforglemmelige og intense serien følger livene til Sloane (DeWanda Wise), Maggie (Gabrielle Creevy) og Lina (Betty Gilpin) – tre svært forskjellige kvinner fra forskjellige deler av USA – som har gått med på å dele historiene sine om begjær med en sørgende forfatter, Gia (Shailene Woodley).

Premiere: 2023

 

Lioness

Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak Lioness, som er basert på et ekte CIA-program, og følger Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira). Den tøffe, men lidenskapelige, unge marinesoldaten rekrutteres til CIAs Lioness Engagement Team for å være med på å ta ned en terrororganisasjon innenfra. Zoe Saldaña spiller Joe, stasjonssjefen for Lioness-programmet, som har i oppgave å trene, administrere og lede sine kvinnelige undercover-agenter.

Premiere: Foreløpig ukjent.

Top Gun Maverick 6
Top Gun: Maverick (Foto: SkyShowtime)

I forbindelse med lanseringer sparte ikke SkyShowtime-sjefen, Monty Sarhan, på kruttet:

Briljante historier er essensielle for SkyShowtime, og det er grunnen til at jeg er så stolt av kveldens kunngjøring om at så mange eksepsjonelle serier med noen av Hollywoods største navn snart vil være tilgjengelig på vår tjeneste. Det er showtime!

Et knippe utvalgte storfilmer vil også slippes på SkyShowtime i løpet av de kommende månedene. Top Gun: Maverick er allerede tilgjengelig, mens Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Downton Abbey: A New Era, Nope, Ambulance og The Bad Guys er like rundt hjørnet.

Dog ble det, skuffende nok, ennå ikke ikke avklart når vi kan strømme i 4K…

Les også Kommer det en sesong 2 av 1883? Etter gårsdagens emosjonelt sjokkerende sesongfinale av westerneposet "1883", stiller alle seg spørsmålet: Kommer det en sesong 2?

Serien vi venter mest på et definitivt oppfølgeren til Taylor Sheridans fantastiske westernepos, 1883.

1923 (som igjen er en prequel til megapopulære Yellowstone, med Kevin Costner i hovedrollen) slippes like på nyåret!

1932
1923 (Foto: SkyShowtime)

Om 1923 uttaler Sheridan:

Peek through a different window into a different era. Again, I don’t think of any of these as spinoffs, but rather as complete stories that have common roots. My goal with the next one would be that you could never have seen 1883 or Yellowstone, and still have a fully realized experience as a viewer.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

7 hendelser på “SkyShowtime lanserer mer innhold”

 1. Tor Aavatsmark

  Hei, Steffen 🙂

  Nei, enn så lenge så kan man ikke strømme serier/filmer på SkyShowtime hverken i 4K-kvalitet eller høyoppløst surroundlyd. Vi har vært i kontakt med SkyShowtime som: «lover at dette er noe vi aktivt jobber med, og at det vil komme på plass.»

  De har dog ingen dator for når dette er på plass – noe som burde vært på plass ved lansering.

 2. Steffen S

  Spør du meg er det altfor dårlig at ikke lyd&bilde greier å skrive om det ble bøtet på disse manglene.

 3. Steffen Skår S

  Så ble det bøtet på manglene? Når du har sagt A så må du si B.
  Blir det 4k og dolby?
  Mye dårlige/mangelfulle «reportasjer » dere kommer med

 4. Bjørn E.

  Stereo? Tror du må sjekke lydinnstillingene dine, for selv på en tilårskommen Chromecast kommer det DolbyDigital i 5.1. Jeg kobler den selvfølgelig til på receiver, men med en god lydplanke eller lignende med støtte (grøss) bør det gå greit!
  ST Discovery er på plass! 🙂

  1. Bare stereo her hos meg også…så merkelig at du får 5.1 lyd

  2. Håkon L. R.

   Alle hjemmekino receivere klarer å generere et «liksom» 5.1 signal. Men det blir ikke bra når signalet receiveren mottar bare er 2.0. Jeg har 9.1 oppsett, og kommer ikke til å se en eneste film på SkyShowtime før de bedrer både bildekvalitet og kommer med surround 5.1 eller Dolby Atmos.

 5. Er jo ikke bare 4K HDR/Dolby Vision som mangler, lyden er jo bare 2.0 !! Altså stereo !! I 2022!!

  Star Trek Discovery ble heller ikke med fra Paramount+ !?!

  Altfor dårlig, spør du meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

God knows who did it...

Prisvinnende kjærlighetsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top