Hi-fi-dager under Bylarm

Imellom konsertene kan du besøke noen av Oslos beste hi-fi-butikker og få saftige musikkopplevelser og gode priser.
Annonse
Annonse
forfatter

Neste helg er det Bylarm, og byen fylles med glade musikere og musikkbransjefolk. I den forbindelse disker tre av Oslos hi-fi-forhandlere opp med en liten spin-off og hi-fi-messe den 3. og 4. mars. Tidal er også med, for å demonstrere strømming i full masterkvalitet, med MQA.

Program under #Stereolarm

SteReoFil – Grensen 9
TIDAL kommer og presenterer Masters, verdens første samling med album i det nye formatet MQA. Har du spørsmål om MQA og hvordan det hele virker så er dette plassen å være!

Presentasjonene er kl. 16 fredag 3. og kl. 12, 13, 14 lørdag 4. mars. Det er begrenset plass, så ta kontakt med hifi@stereofil om du vil booke deg inn så får du tilsendt tidspunkt på mail.

Mono kommer og presenterer den splitter nye Sonus Faber Homage Tradition. Dette er møbler, brukskunst og hi-fi i skjønn forening. I tillegg vil de vise frem de nye forsterkerne fra Audio Research i Reference- og Foundation-serien.

Multirom som er importør av Focal i Norge viser hele Sopra-serien. Her har man mulighet til å høre både Sopra 1, 2 og 3. Det blir også demonstrasjon av de nye prisbelønnede hodetelefonene Listen, Elear og Utopia.

SteReoFil lover suverene messepriser hele helgen og gode tilbud på Wireworld, Van Den Huul og Chord.

Duet Audio – Akersgata 65
Som importør av sveitsiske Piega presenterer Duet den nye spennende Coax-serien med elektronikk fra Soulution og Ayon, samt analog lydkilde og platespiller på hvert oppsett.

Det blir også her mulighet til å prøve Focals nye Elear og Utopia med masse forskjellig elektronikk. I tillegg har de et bredt utvalg fra Audeze, HiFiMAN, Sennheiser og head-fi-elektronikk fra Auralic, Shiit og Violetric.

Duet gir gode priser på Chord og Wireworld hele helgen.

Norsk Audio Teknikk – Ullevålsveien 13
Presenterer nye og spennende produkter fra PMC, ELAC og Parasound med norgespremiere på Elac Miracord 90 platespiller. Messepriser hele helgen!

Tilbud under #Stereolarm annonseres på hifisentralen.no og butikkenes hjemmesider:

sterefil.no
duet.no
norskaudioteknikk.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.
Annonse
Annonse

Les også

Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter