Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Hi-fi-dager under Bylarm

Imellom konsertene kan du besøke noen av Oslos beste hi-fi-butikker og få saftige musikkopplevelser og gode priser.

Skrevet av / 24.02.17 - 10:24
Hi-fi-dager under Bylarm

Neste helg er det Bylarm, og byen fylles med glade musikere og musikkbransjefolk. I den forbindelse disker tre av Oslos hi-fi-forhandlere opp med en liten spin-off og hi-fi-messe den 3. og 4. mars. Tidal er også med, for å demonstrere strømming i full masterkvalitet, med MQA.

Program under #Stereolarm

SteReoFil – Grensen 9
TIDAL kommer og presenterer Masters, verdens første samling med album i det nye formatet MQA. Har du spørsmål om MQA og hvordan det hele virker så er dette plassen å være!

Presentasjonene er kl. 16 fredag 3. og kl. 12, 13, 14 lørdag 4. mars. Det er begrenset plass, så ta kontakt med hifi@stereofil om du vil booke deg inn så får du tilsendt tidspunkt på mail.

Mono kommer og presenterer den splitter nye Sonus Faber Homage Tradition. Dette er møbler, brukskunst og hi-fi i skjønn forening. I tillegg vil de vise frem de nye forsterkerne fra Audio Research i Reference- og Foundation-serien.

Multirom som er importør av Focal i Norge viser hele Sopra-serien. Her har man mulighet til å høre både Sopra 1, 2 og 3. Det blir også demonstrasjon av de nye prisbelønnede hodetelefonene Listen, Elear og Utopia.

SteReoFil lover suverene messepriser hele helgen og gode tilbud på Wireworld, Van Den Huul og Chord.

Duet Audio – Akersgata 65
Som importør av sveitsiske Piega presenterer Duet den nye spennende Coax-serien med elektronikk fra Soulution og Ayon, samt analog lydkilde og platespiller på hvert oppsett.

Det blir også her mulighet til å prøve Focals nye Elear og Utopia med masse forskjellig elektronikk. I tillegg har de et bredt utvalg fra Audeze, HiFiMAN, Sennheiser og head-fi-elektronikk fra Auralic, Shiit og Violetric.

Duet gir gode priser på Chord og Wireworld hele helgen.

Norsk Audio Teknikk – Ullevålsveien 13
Presenterer nye og spennende produkter fra PMC, ELAC og Parasound med norgespremiere på Elac Miracord 90 platespiller. Messepriser hele helgen!

Tilbud under #Stereolarm annonseres på hifisentralen.no og butikkenes hjemmesider:

sterefil.no
duet.no
norskaudioteknikk.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top