Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Tren lengre med bedre batteritid.

Jabra har oppdatert treningsproppene.

Skrevet av / 06.01.20 - 16:32
Tren lengre med bedre batteritid.

De allerede ganske små Jabra Elite 75t er blitt enda mindre i den nye versjonen som heter Elite Active 75t. 22 prosent mindre enn 65t, hevdes det, samtidig som batteritiden er økt til 7,5 timer, eller hele 28 timer om man regner med batteriet i ladeetuiet.

Treningsproppene som kommer i flere farver, har også fire innebyggede mikrofoner for bedre samtalelyd, og de lyden i ørene kan tilpasses med MySound-appen på mobilen, som er klar først i andre kvartal 2o2o.

Da kommer også Jabra MyControls, hvor man kan konfigurere funksjoner på høyre og venstre ørepropp etter personlige preferanser.

Jabra Elite Active 75t er vanntette og belagt med et matt belegg som skal sitte bedre i ørene. Prisen blir 2200 kr når de er i salg fra februar 2020.

Jabra Elite Active 75t kommer i flere farger. Foto: Geir Gråbein Nordby

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top