Nyhet

Her er den kraftigste 14″ laptopen

Asus ROG Zephyrus G14 er den råeste lettvekts-gameren til dato. Med animasjoner i lokket for en ekstra kostnad.

Skrevet av / 10.01.20 - 16:41
Her er den kraftigste 14″ laptopen

Gaming-bærbare trenger ikke lenger å være tunge og stygge. Vi har nylig testet utvalg av kompakte og lette gaming-maskiner uten store kompromisser på ytelsen. Men denne tar kaka!

Asus ROG Zephyrus G14, som ble presentert på CES i Las Vegas, lover å presse seriøse gaming-krefter ned i ultrabook-størrelse. Nærmere bestemt en 14-tommers PC på 1,6 kg og bare 18 mm tykk!

Prosessoren i den lille maskinen er en ny AMD Ryzen 7, og den fås med grafikkort opptil Nvidia GeForce RTX 2060, samt opptil 32 GB RAM.

Batteritiden skal ligge på rundt 10 timer. Det er nok ikke med 3D-spill, men det betyr at kan brukes uten å slepe med seg en 180 W-lader. Og skulle det trenges kan den nødlades via USB-C.

Skjermen kan være enten et 120 Hz Full HD-panel eller en høyoppløst WQHD (2560 x 1440) på 60Hz.

Utover de indre egenskapene, har maskinen det ultimate LAN-partytrikset – hvor et display sammensatt av 1000 LED’er kan vise grafikk og animasjoner. Det burde nok sette ut motstanderne. Asus kaller funksjonen AniMe Matrix.

Vi vet foreløpig ingenting om pris eller lanseringsdato, men vi gleder oss allerede til å teste den!

Et display med 1000 LED’er kan vise animasjoner på lokket! (Foto: Asus)

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere WiFi 6 mesh fra Netgear

Denne kommer til sommeren

VIDEO: Her prøver vi den første smarttelefonen med usynlig kamera

Acer vil selge PC'er til Mac-brukerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptopen

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Scroll to Top