Nyhet

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Svimlende rask 360 Hz i Full HD-oppløsning.

Skrevet av / 10.01.20 - 16:07
Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Om du er lei av å se på den «trege» bildefrekvensen på din 240 Hz-skjerm, så er Asus klar med ny monitor til deg.

ROG Switft 360Hz som ble presentert på CES, klarer nemlig en oppdateringshastighet på intet mindre enn 360 ganger i sekundet. Det er en ny verdensrekord, og burde være nok selv for de mest ekstreme e-sportutøvere!

Som vanlig på gaming-skjermer er ikke oppløsningen førsteprioritet. Den 24,5 tommer store skjermen har «kun» Full HD (1920 x 1080) oppløsning. Men det er sjeldent et problem i spill.

Dessverre får du kun glede av den ekstreme oppdateringshastigheten i de spill som faktisk støtter det. Mange spill har en såkalt frame capping, altså en maksgrense på hastigheten. Det er vanligvis gjort for å unngå feil, hvor spillfiguren går gjennom vegger eller lignende. Og så kreves det selvfølgelig også et lynraskt grafikkort for å i det hele tatt oppnå så høye hastigheter. Prisen har vi heller ikke sett noe til…

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere WiFi 6 mesh fra Netgear

Denne kommer til sommeren

VIDEO: Her prøver vi den første smarttelefonen med usynlig kamera

Acer vil selge PC'er til Mac-brukerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptopen

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Scroll to Top