Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

NAD Masters M33

Trådløs NAD-forsterker med DAC og Dirac romkorreksjon.

Skrevet av / 10.01.20 - 12:00
NAD Masters M33

NAD Masters-serien er det mest spennende siden NAD 3020 demokratiserte hi-fi på 80-tallet, og gjorde at selv studenter hadde råd til å utvikle audiofilia.

Masters-serien ligger definitivt i en annen klasse, prisene gjør produktene til noe bare de med velutviklet audiofilia tar seg råd til. Som feks. M32, en integrert forsterker med innebygget digitalkonverter, som vi var veldig begeistret over da vi testet den i 2017.

(Foto: Produsenten)

Nå er etterfølgeren her og M33 ser til forveksling lik og, men så er det ikke gjort alt for mye i den nye utgaven.

M33 har fått BluOS strømming av musikken til flere rom, den har en oppdatert 32-bits DAC med støtte for MQA-filer som man blant annet finner hos Tidal.

Den har også Dirac romkorreksjon med flere profiler og bass managment, som vi også har prøvd, og er veldig begeistret for.

(Foto: Produsenten)

Ellers har den innganger for HDMI med eARC for lyd begge veier, Gigabit Ethernet for kablet strømming, AES/EBU balansert digitalinngang  USB-tilkobling. Den har også tre analoge innganger, inkludert platespillerinngang for enten MM- eller MC-pickup.

Den støtter også AirPlay 2 med stemmestyring via Siri, og har Bluetooth aptX HD-strømming integrert.

Som man kan se har den også en stor sjutommers pekeskjerm, og med BluOS-appen kan man også styre anlegget med Alexa eller med Google Assistant.

 

 

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch Fit 3

Den riktige smartklokken er den perfekte treningskameraten

Les mer

Her er artiklene du leste mest i 2023

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

Scroll to Top