Nyhet

Seriøse gaming-PC-er fra MSI

Verdens største laptop-batteri, masse kraft, og to tøffe skjermer

Skrevet av / 08.01.20 - 17:38
Seriøse gaming-PC-er fra MSI

MSI slapp flere produkter på årets CES.

Ny fullspekket spill-bærbar

GS66 Stealth leveres med en valgfri 300 Hz spillskjerm i et stille kabinett, med trippel viftekjøling og verdens tynneste vifteblader. Et batteri på 99,9 watt-timer (som visstnok er det største som er tillatt) skal holde maskinen i gang i noen timer, selv under hardt arbeid.

Spill-laptop for entusiaster

GS66 Raider er myntet på spillentusiaster. Den har et nytt kabinett med panoramisk lyssetting, 300 Hz skjerm og også denne får et 99,9 wHr batteri.

 

Maskinen kommer også i en Limited Edition-modell, med design gjort i samarbeid med Collie Wertz, som blant annet har gjort digital kunst og visualisering til filmer som Star Wars Prequels, Transformers, Iron Man, Captain America: Civil War.

Stasjonær spill-PC

Trenger du noe enda kraftigere, er den stasjonære MEG Aegis Ti5 kanskje for deg. Dette er visstnok markedets første 5G-kompatible desktop, har det helt råe GeForce RTX 2080 Ti grafikkortet, og nærmest selvsagt Intels i9 prosessor.

Monitor

MSI lanserte også en kurvet spillskjerm i superbredformat. Det er visstnok verdens første med 1000R kurve, som betyr at kurven perfekt følger øyets egen kurve, og dermed blir mer behagelig å se på over tid. Du kan med andre ord spille lengre før du blir sliten.

Skjermen, som heter MAG342CQR, har et såkalt Super PVA panel med Quantum Dot fargeteknologi. Dette eliminerer pigmenter i fargefilteret og dermed åpner for større kontrast og lysstyrke, og en konstant fargegjengivelse som ikke degraderes over tid.

Det finnes også MEG381CQR, som har en OLED «reserveskjerm» i nedre venstre hjørne, som viser skjerminnstillinger og systeminformasjon og kan lett styres med et kontrollhjul. Du kan for eksempel se informasjon som oppdateringshastighet, klokkehastighet og innvendig temperatur.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Billigere WiFi 6 mesh fra Netgear

Denne kommer til sommeren

VIDEO: Her prøver vi den første smarttelefonen med usynlig kamera

Acer vil selge PC'er til Mac-brukerne

Asus: Her er den kraftigste 14" laptopen

Asus setter hastighetsrekord med ny skjerm

Scroll to Top